Polislik ve yurt dışı hayalleri üzerine sorular

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Ülkemizde dengeler çok değiştiği için benim de kafam karışık. Bölümüm eşit ağırlık 12. sınıfa gidiyorum. Hukuk ve psikoloji haricinde bu bölümün Nirvana'sı yok ama bu bölümlerde güzel değil. Yani herkes hukuk psikoloji okuyor hepsi iş bulamıyor ülkemizde.

Ben de bu ülkede yaşamak istiyorum ve bölümüm gereği fen görmediğimden mühendislik kazanamam 1 yılda, derslerimde çok başarılı sayılmaz. Bende düşündüm ki polislik okusam ve oradan işe girsem trafik polisi veya yunus olsam kötü mü olur?

Hem devlete giriyorsun her yıl ikramiyen var bilmediğim çok şey vardır ve maaşı da güzel. Yurt dışında yaşama hayalim var ama bir el zanaatim yok maalesef, yani pencere, korkuluk, demir, kaynak yapabiliyorum ama İngilizcem kötü ve oraya eğitim amaçlı gidemeyeceğim için orada başka türlü gidebilirim onu da düşünmüyorum. evlenme yolu ile yani

Peki bir şey soracağım, PMYO kazandığımda 2 yıl okuduğumda ben yine seçmelere giriyor muyum? Yani işe girme olarak içeriden birisi olduğunda daha kolay diyorlar, ben bu perdenin arkasına geçeceğim değil mi? Burada bilgisizim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz için hangisi iyiyse onu seçin (konuyu hortlatmak için alakasız mesaj)
Yani hangisi iyi bilmiyorum bende bilgi istiyorum bu yüzden sizce hangisi mantıklı boşver memur olmayı oku mu dersiniz kendi yerinize koyup yoksa beleşten polis ol al 40k maaş ben öyle yapçam mı dersiniz? Yoksa seçebilsem seçerim bende hocam. :)

Bence polis olun ve kariyer yapın çok güzel bir meslek ama bir o kadar da tehlikeli.
Hocam şimdi baktığımızda doktorlukta risk, yanlış ameliyat yapma ihtimalin var yaparsan herşey biter. Mühendis olsan projede bir yanlış olsan inşaatın yıkılması yapılması da bir risk senin parana. Polislik mantıklı geliyor ama ben yine çalışacağım eğer YKS'de 400 üstü yapamazsam TYT polislik seçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı