Polllux 3T-10-GTX1650 alınır mı?

Furkan5

Femtopat
Daha fazla  
Pollux 3T10-GTX1650 | Game Garaj bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. İleride 8 GB RAM daha eklersem iyi performans verir mi? GTA 5, CS, Valorant gibi oyunlar oynayacağım (düşük ayarlarda oynarım genelini) ama bende öyle bir şanssızlık var ki, PC'yi aldıktan 5 ay sonra falan ekran kartları bayağı düşer diye korkuyorum. O yüzden APU almak da mantıklı geliyor. Bana ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler. Bu arada PC'yi toplayınca 1000-1500 TL daha pahalı geliyor.

Pollux 3T10-GTX1650 | Game Garaj bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. İleride 8 GB RAM daha eklersem iyi performans verir mi? GTA 5, CS, Valorant gibi oyunlar oynayacağım (düşük ayarlarda oynarım genelini) ama bende öyle bir şanssızlık var ki, PC'yi aldıktan 5 ay sonra falan ekran kartları bayağı düşer diye korkuyorum. O yüzden APU almak da mantıklı geliyor. Bana ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler. Bu arada PC'yi toplayınca 1000-1500 TL daha pahalı geliyor.

Ben 7200₺ laptop aldım böyle masaüstü almaktansa;

CPU:
AMD Ryzen 5 4600H with Radeon Graphics.

GPU:
NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti.

Bellek:
Kingston SK Hynix 8 GB DDR 4 3200 MHz.
Micron Technology 8 GB DDR 4 3200 MHz.

HDD:
Seagate ST1000km014-1EJ164

SSD
Western Digital m2.NVMe 512 GB

Demek istediğim şu;

Monitör, RAM, SSD, Hoparlör vs. derken fiyat artıyor laptop alırsan daha memnun olursun.

1650 SUPER ekran kartlı bilgisayardan bu sisteme geçtim ve mükemmel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı