@monthean APU sistem için yüksek frekanslı çift kanal RAM performans için şart. 8 GB'ın 2 GB'ı VRAM olarak kullanılacak olduğu için kalan kısım oyunlarda sorun yaratır. 8 GB üzeri RAM kullanan çoğu oyun, APU sistemlerle de oynanıyor düşük ayarlarda. Almışken 2x8 olması iyi olur.

APU sistemlerin kalbi işlemci olduğu için işlemcicye yatırım yapmasının daha yararlı olacağını düşündüm. @HalePlace ''Kızgın'' atmanızın sebebi neydi acaba?
APU sistemlerde düzgün performans almak istiyorsan RAM'de önemlidir. Ram'i düşük bırakırsan bir APU sistemde oyunların çoğunda droplar girer ve oyunlar oynanmaz. Kızgın atmamın sebebi milleti yanlış yönlendirmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam hocam APU sistemler ile pek alakam yoktur bilmiyordum anladım beni bilgilendiren arkadaşın yorumunu da beğendim zaten. Bu arkadaşlar neyin tribinde? Yardımcı olmayı hedeflerken istemeden yanlış birşey düşündüğüm için neyin atar giderini yapıyorlar onu hiç anlamadım.
Kardeşim düzgünce bilgilendirebilirsin nereden geliyor bu sinir? Yaşını da bu tavrı gerçek hayatta karşımda bu şekilde durduk yere gösterebilecek misin onun için merak ettim

Ayrıca @HalePlace hala mesajlarıma gülücük atarak tilt etmeye çalışan bir ergensin. Vallahi ergenliğinin en beter dönemlerindesin sanırım ve bunu bize yansıtman tuhaf git ailenle kavga et bizle değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…