Pollux 3A-GTX1650 alınır mı?

Funny

Kilopat
Arkadaşımıza bir sistem alacağız. Araştırırken GameGaraj'da 4899 TL Pollux 3A-GTX1650'ye denk geldim. Sistemden epey kısmışlar lakin 1650'li sistem fiyatlarını biliyorsunuz. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörü alayım en azından, o fiyata o özelliklerde monitör yok başka.

Monitör özelliklerini tam olarak bilmiyorum incelemedim fakat 75Hz sanırım. Eğer rekabetçi oynayacaksınız 144Hz yakışır. Hikaye oynayacaksanız 75Hz iyidir. Ama dediğim gibi monitörün bir kronik sorunu var mıdır paneli nedir gibi şeyler hakkında bilgim yok. Bunun hakkında bir konu açın isterseniz bilgili ve yetkinlik sahibi insanlar yardımcı olacaktır.

Monitör özelliklerini tam olarak bilmiyorum incelemedim fakat 75Hz sanırım. Eğer rekabetçi oynayacaksınız 144Hz yakışır. Hikaye oynayacaksanız 75Hz iyidir. Ama dediğim gibi monitörün bir kronik sorunu var mıdır paneli nedir gibi şeyler hakkında bilgim yok. Bunun hakkında bir konu açın isterseniz bilgili ve yetkinlik sahibi insanlar yardımcı olacaktır.
GTX 1650 144hz için yeterli mi Rainbow Six Siege gibi oyunlarda?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı