Çözüldü Pollux 3APU alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
PUBG Lite, Call of Duty Modern Warfare serileri, CS:GO, Valorant, Among Us. Tarzı oyunlar.

Hocam aşağıdaki videoya bıraktım. Oyun testlerini Internet'e yazarak bulabilirsiniz. Fakat attığım videoda 2x8 GB RAM kullanılmış. Siz 1 tane 8 GB RAM takacaksanız FPS değerleriniz yarı yarıya düşer. 60 FPS ve üzeri oynatır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aşağıdaki videoya bıraktım. Oyun testlerini ınternet'e yazarak bulabilirsiniz. Fakat attığım videoda 2x8 GB RAM kullanılmış. Siz 1 tane 8 GB RAM takacaksanız FPS değerleriniz yarı yarıya düşer. 60 FPS ve üzeri oynatır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam peki ileride tekrar bütçe ayırdığım zaman en çok hangi ekran kartını takabilirim. Yani işlemci en fazla hangi ekran kartını destekler?

Aklıma yattı. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Ne cevap vermesini bekliyorsun? Oynayacağın oyunları bile belirtmemişsin. Arkadaş kahin olmadığına göre yerinde bir cevap olmuş.

Kusura bakmayın. Acelem olduğu için hızlı hızlı yazdım unutmuşum aşağıda belirttim hangi oyunları oynadığımı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı