Tahir27 Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Beyler Boot option sıralaması nasıl olacak sistemim Pollux 3t-10. monitör James Donkey 24” 144Hz 1 ms modeli.
Beyler Boot option sıralaması nasıl olacak sistemim Pollux 3t-10. monitör James Donkey 24” 144Hz 1 ms modeli.
KS KS Tahir27 Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #11 Berkay Davas dedi: USB'ye Windows yüklerken neler yaptınız? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey sadece Windows'un sitesinden Windows'u flasha indirdim sonrasında durum bu. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: USB'ye Windows yüklerken neler yaptınız? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey sadece Windows'un sitesinden Windows'u flasha indirdim sonrasında durum bu.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Aralık 2020 #12 Tahir27 dedi: Hiçbir şey sadece Windows'un sitesinden Windows'u flasha indirdim sonrasında durum bu. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde olmaz. ISO dosyasını USB'ye Rufus ile yazdırmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Tahir27 dedi: Hiçbir şey sadece Windows'un sitesinden Windows'u flasha indirdim sonrasında durum bu. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde olmaz. ISO dosyasını USB'ye Rufus ile yazdırmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Tahir27 Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #13 Berkay Davas dedi: Bu şekilde olmaz. ISO dosyasını USB'ye Rufus ile yazdırmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu şekilde yapıldığını bilmiyordum ilk attığım videodaki gibi yapmıştım Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Bu şekilde olmaz. ISO dosyasını USB'ye Rufus ile yazdırmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu şekilde yapıldığını bilmiyordum ilk attığım videodaki gibi yapmıştım