Pollux 3T-10 özelleştirmelerle alınır mı?

hocam ben de inno3D 1660s alacaktım ama maalesef bir günle stoku kaçırdım mecburen 200 lira fazla verip Pallit marka olandan sipariş ettim.
Aynen bende sürekli bakınıyordum para elime geçene kadar Inno3D stoklarda yoktu. Para elime geçtiği gün şansıma gelmiş, Inno3D aldım. Geçtiğimiz perşembe sipariş verdim cumartesi sabah elime ulaştı. Monitörü bekliyorum, geldiğinde inceleme paylaşabilirim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. SSD için bütçe yetiyorsa düşünmeden Samsung Evo'ya bakın derim.

Aynen bende sürekli bakınıyordum para elime geçene kadar Inno3D stoklarda yoktu. Para elime geçtiği gün şansıma gelmiş, Inno3D aldım. Geçtiğimiz perşembe sipariş verdim cumartesi sabah elime ulaştı. Monitörü bekliyorum, geldiğinde inceleme paylaşabilirim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. SSD için bütçe yetiyorsa düşünmeden Samsung Evo'ya bakın derim.
Hocam çok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun güle güle kullanın. SSD olarak şu trendyolun büyük şubat indirimlerinden bulabilirsem alacam olmadı ben de sizin gibi samsung evo alacam 240gb olandan. Kullanmaya başlayınca incelemelerinizi bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı