MisakiLqrd
Hectopat
Daha fazla
Hocam bütçe yüzünden SSD tercihinde bulunmak istemiyorum. 1-2 ay gibi bir sürede 240 GB SSD almayı düşünüyorum. 2 Ay beni idare etmez mi ?HDD alınmaz onun yerine.
Düşük hafıza sorun ediyorsan bunu al.
Apacer 480 GB PANTHER AS340/480GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer 480 GB PANTHER AS340/480GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Düşük hafızayı sorun etmiyorsan da SSD ile alma.
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Para vermeden 500 GB HDD ile kullanacaksan kullanabilirsin.Hocam bütçe yüzünden SSD tercihinde bulunmak istemiyorum. 1-2 ay gibi bir sürede 240 GB SSD almayı düşünüyorum. 2 Ay beni idare etmez mi ?
Anlamadım, M.2 ne demek bilmiyorum ama ne gibi sorunlara yer açar ?Bu anakartta M.2 girişi var mı?
SSD türü. M.2 arabirimiyle bağlanıyor.Anlamadım, M.2 ne demek bilmiyorum ama ne gibi sorunlara yer açar ?
Anlamadım, M.2 ne demek bilmiyorum ama ne gibi sorunlara yer açar?
SSD ile bilgisayar kullanmaya başladığınız da aslında vazgeçilmeyecek bir ürün olduğunu size hissettirecektir. Yani sonradan da alabilirsiniz, 500gb HDD ile kullanabilirsiniz ancak bu tam bir işkence olacaktır. Yani en azından benim açımdan öyle.Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu sistemin fiyatı düşmüş. SSD'yi çıkarınca 3.775 TL oluyor. SSD yerine 500 GB HDD almayı düşünüyorum. Çok sıkıntı olur mu ?
Alacağınız PC'nin 2 x USB 3.0 / 2 x USB 2.0 girişi var. Sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ayrıca aldığınız kasanın ön havalandırması iyi ancak egzoz fan iyi hava üflemiyor. Onun yerine de iyi bir hava üfleyecek fan alabilirsiniz. Öyle yüksek fiyatlar vermenize gerek yok 30-40₺'lik bir fan iş görecektir diye düşünüyorum. Aynı kasa bende de var.Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu sistemin fiyatı düşmüş. SSD'yi çıkarınca 3.775 TL oluyor. SSD yerine 500 GB HDD almayı düşünüyorum. Çok sıkıntı olur mu ?