- Makaleler
- 1
Güzel setmiş bu arada. Klavye, maus, kulaklık ve monitörün toplamı yaklaşık olarak 1100 TL ediyor dersek cidden güzel bir fiyata gelmiş oluyor.
epey dediğim 45 in üstüne çıkmıyor sıvı soğutma ile böyleyse stok fanla sıkıntı yaşamasın ?s
anladım bendede 10400f var sıvı soğutma aldım sıvı soğutmaya rağmen CS go da epey ısınıyor işlemci ?
Yani dediğinizi anlamıyorum, epey derken 45 dereceye dediyseniz çok yanılıyorsunuz. Millet o sıcaklığı boşta alıyor.epey dediğim 45 in üstüne çıkmıyor sıvı soğutma ile böyleyse stok fanla sıkıntı yaşamasın ?![]()
biliyorum efendim demek istediğim sıvı soğutma ile böyleyse stok fan ile 60 65 görür demek istiyorum.Yani dediğinizi anlamıyorum, epey derken 45 dereceye dediyseniz çok yanılıyorsunuz. Millet o sıcaklığı boşta alıyor.
Bu arada 60 65 de gayet iyi bir sıcaklık hocam.biliyorum efendim demek istediğim sıvı soğutma ile böyleyse stok fan ile 60 65 görür demek istiyorum.
biliyorumBu arada 60 65 de gayet iyi bir sıcaklık hocam.
i5 10400F ısınan bir işlemci değil diye biliyorum. Genel olarak sorun yaşanacağını sanmıyorum.biliyorumyani forza horizon oynamak istese sıkıntı yaşar mı ?
tamamdır o halde stok fan yeterli ise monitör olarak bu yeterli olur değil mi ?i5 10400F ısınan bir işlemci değil diye biliyorum. Genel olarak sorun yaşanacağını sanmıyorum.
Evet, uyumlu.tamamdır o halde stok fan yeterli ise monitör olarak bu yeterli olur değil mi ?
Konu ile ilgilenen arkadaşlara değerli zamanınızı harcadığınız için teşekkür ediyorum arkadaşımda onaylarsa alacağız inşallah.
Son olarak i5 10400f için seçili olan Biostar anakart uyumludur değil mi ?
Cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.