Pollux 3TN-10 alınır mı?

Alınabilir ama SSD'yi "seçili ürün yok" olarak işaretleyip başka siteden Patriot burst alın. Netac SSD'de sorun yaşayanlar var.

Sorun yaşayanlar var diye alınmaz diye bir şey yok emin olun o önerdiginiz SSD'de de sorun yaşayan vardır. Sorunlu bir SSD olsa böyle sistemlere koymazlar.

Zaten sonradan 8 GB daha eklenmesini önerdim. Ben şuan 8 GB RAM kullanıyorum acı çekiyorum. H410 A320 eskiyor artık. Geleceğe dönük olması amaçlı böyle yazdım.

Alınır keşke farklı bir güç kaynağı seçebilsekdik RAM'i 2 tane yapın birazcık daha paranız varsa MSI B460 anakart alın ama bu hali ile de alınabilir.

Neden koymasınlar?
İtopya'da SU630'lu bir sürü sistem var.
Riske girmesine gerek yok. Patirot burst gayet güzel SSD.

İtopya gibi bir siteden zaten alışveriş yapanlarda hata PSU ve kasalarından belli nasıl bir site olduğu.
Hocam o zaman her şeyi değiştirin almayın da bu sistemi arkadaşlar size toplasın. Biri RAM ekle biri SSD yetmez 480GB yap biri anakartı yükselt. O zaman 5000 TL'ye kadar çıkıyor. Adamın bütçesi 4000 TL ise abartmaya gerek yok.

İtopya gibi bir siteden zaten alışveriş yapanlarda hata PSU ve kasalarından belli nasıl bir site olduğu.

İtopya hem yavaş hem orada alınabilir sistem yok. Sadece ara sıra gelen da sistemleri fena olmuyor. O sistemlerde ilk çıktığı zamanlarda güzel oluyor. İtopya'yı eskiden severdim ama artık sevmiyorum.
İtopya'nın Powerboost, Incehesap'ın Gamepower dışından bildiği PSU markası yok.

Yok sadece 3 adaet oynuyorum sonra kendim harddisk taktırcam 8 GB ekleyeceğim
Evet fena değil ama ısınma sorunu yaşayanlar var.
Seçili ürün yok diye işaretleyip başka siteden başka bir sorunsuz SSD alması daha iyi olur.

Başka SSD oradan takamaz mıyım

O zaman SSD değiştirmeden alacağım tamam mı sıkıntı çıkmaz değil mi?

O zaman SSD değiştirmeden alacağım tamam mı sıkıntı çıkmaz değil mi?
Yani beni bir 2 3 sene ETS 2 Valorant CS:GO PUBG götürürmü yüksek ayarlarda o zamanda ekran kartı falan yenilerim. Bazıları çünkü patlar diyor PSU SSD'de çöp dediler bende biraz korktum alıyorum içinden hiçbir şey değiştirmeceğim.
@nevtugardic abi bir de indrim kodları var mı aralık ayının?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…