Pollux 3TN-10 alınır mı?

Hocam ne diyorsun? B450'nin altına düşülmez ne Intel sistem bu bir linke girip baksan iyi olur. 8 GB RAM sorun çıkartıcaktır diye bir şey yok. Adam eline para geçtiğinde alır bir tane daha 8 GB RAM sonradanda 1TB veya 500GB HDD ekler.
Zaten sonradan 8 GB daha eklenmesini önerdim. Ben şuan 8 GB RAM kullanıyorum acı çekiyorum. H410 A320 eskiyor artık. Geleceğe dönük olması amaçlı böyle yazdım.

Neden koymasınlar?
İtopya'da SU630'lu bir sürü sistem var.
Riske girmesine gerek yok. Patirot burst gayet güzel SSD.

İtopya gibi bir siteden zaten alışveriş yapanlarda hata PSU ve kasalarından belli nasıl bir site olduğu.
Hocam o zaman her şeyi değiştirin almayın da bu sistemi arkadaşlar size toplasın. Biri RAM ekle biri SSD yetmez 480GB yap biri anakartı yükselt. O zaman 5000 TL'ye kadar çıkıyor. Adamın bütçesi 4000 TL ise abartmaya gerek yok.

İtopya gibi bir siteden zaten alışveriş yapanlarda hata PSU ve kasalarından belli nasıl bir site olduğu.

İtopya hem yavaş hem orada alınabilir sistem yok. Sadece ara sıra gelen da sistemleri fena olmuyor. O sistemlerde ilk çıktığı zamanlarda güzel oluyor. İtopya'yı eskiden severdim ama artık sevmiyorum.
İtopya'nın Powerboost, Incehesap'ın Gamepower dışından bildiği PSU markası yok.

8 GB RAM sorun çıkartacaktır ama şu anlık alabilirsiniz. 240 GB depolama alanı eğer fazla oyun oynuyorsanız yetersiz gelecektir. B450'nin de altına düşülmez aslında ama bu sistem için yeterli. Bu fiyata güzel sistem.

Yok sadece 3 adaet oynuyorum sonra kendim harddisk taktırcam 8 GB ekleyeceğim
Evet fena değil ama ısınma sorunu yaşayanlar var.
Seçili ürün yok diye işaretleyip başka siteden başka bir sorunsuz SSD alması daha iyi olur.

Başka SSD oradan takamaz mıyım
İtopya hem yavaş hem orada alınabilir sistem yok. Sadece ara sıra gelen da sistemleri fena olmuyor. O sistemlerde ilk çıktığı zamanlarda güzel oluyor. İtopya'yı eskiden severdim ama artık sevmiyorum.
İtopya'nın Power Boost, İncehesap'ın Gamepower dışından bildiği PSU markası yok.

O zaman SSD değiştirmeden alacağım tamam mı sıkıntı çıkmaz değil mi?
İtopya'nın Power Boost, İncehesap'ın Gamepower dışından bildiği PSU markası yok.

O zaman SSD değiştirmeden alacağım tamam mı sıkıntı çıkmaz değil mi?
Yani beni bir 2 3 sene ETS 2 Valorant CS:GO PUBG götürürmü yüksek ayarlarda o zamanda ekran kartı falan yenilerim. Bazıları çünkü patlar diyor PSU SSD'de çöp dediler bende biraz korktum alıyorum içinden hiçbir şey değiştirmeceğim.
@nevtugardic abi bir de indrim kodları var mı aralık ayının?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı