Pollux APU Pro vs R5 3400G sistem

• Konuyu başlatan Kraps
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 850
O zaman ne alayım? Ve değiştireceğim sistemi söyleyin ya da direk hazır olanı.

SSD'yi ayrı olarak Patriot Burst alabilirsin.

Bir şey diyeceğim SSD'yi niye ayrı alıyorum ve RAM'i 3200 MHz yapmak istiyorum 17 TL daha ucuza ama anakart en fazla 2933'te çalıştırıyor ne yapabilirim?

Bir şey diyeceğim SSD'yi niye ayrı alıyorum ve RAM'i 3200 MHz yapmak istiyorum 17 TL daha ucuza ama anakart en fazla 2933'te çalıştırıyor ne yapabilirim?
Bellekler en fazla 2666 MHz'de çalışacak.
Gamegaraj stoğu kapsamında SSD'ler ya sıkıntı ya da pahalı.

Hiçbir şey yapamazsınız ne alırsan al aynı hızda kullanırsın ve Intel'de çok fark etmiyor dert etme. Çünkü içindeki SSD kötü alırsan sorun yaşarsın dışardan almalısın.

Hiçbir şey yapamazsınız ne alırsan al aynı hızda kullanırsın ve Intel'de çok fark etmiyor dert etme. Çünkü içindeki SSD kötü alırsan sorun yaşarsın dışardan almalısın.

O anakart 2060 destekler mi?

O zaman CL15 RAM'la kalması daha mantıklı değil mi?

200 TL zamlanmış.
SSD takmak kolay iş.
10100F RTX2060'a kadar yolu var.

Tekrar soruyorum Ryzen 3 4350 g mi, i3-10100F RX 550 mi? RX 550'lü sistemin anakart 2933 MHz'e kadar destekliyor. Ama Ryzen 3 4350Gli sistemde 3200MHz RAM ve anakart 4000 MHz'e kadar destekliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı