Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #1 Pollux3APU Erzurum oyununu kaldırır mı?
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 24 Ocak 2021 #2 Kaldırır. Aşağıdaki sitede sistem gereksinimleri belirtilmiş. Erzurum Sistem Gereksinimleri teknolojio.com.tr Artı 0 Eksi
Kaldırır. Aşağıdaki sitede sistem gereksinimleri belirtilmiş. Erzurum Sistem Gereksinimleri teknolojio.com.tr
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 24 Ocak 2021 #3 Kaldırır herhalde. Vega 11 RX550 ile RX560 arasında bir performans veriyor. Artı -1 Eksi
KS KS Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #4 334155 dedi: Kaldırır. Oyunun sistem gereksinimleri hemen hemen The Long Dark ile aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben apu sistem kullandığım için hangi oyunu kaldıracağını anlamıyorum. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
334155 dedi: Kaldırır. Oyunun sistem gereksinimleri hemen hemen The Long Dark ile aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben apu sistem kullandığım için hangi oyunu kaldıracağını anlamıyorum. Teşekkürler.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 24 Ocak 2021 #5 Yunus mrk dedi: Hocam ben apu sistem kullandığım için hangi oyunu kaldıracağını anlamıyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Grafik birimi olarak AMD VEGA 11 kullanıyor. Sisteminizin bazı oyun testlerini izlemek için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yunus mrk dedi: Hocam ben apu sistem kullandığım için hangi oyunu kaldıracağını anlamıyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Grafik birimi olarak AMD VEGA 11 kullanıyor. Sisteminizin bazı oyun testlerini izlemek için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 24 Ocak 2021 #6 Yunus mrk dedi: Hocam ben apu sistem kullandığım için hangi oyunu kaldıracağını anlamıyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Asdasgudas dedi: Kaldırır herhalde. Vega 11 RX550 ile RX560 arasında bir performans veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınızı RX550 olarak düşünebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yunus mrk dedi: Hocam ben apu sistem kullandığım için hangi oyunu kaldıracağını anlamıyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Asdasgudas dedi: Kaldırır herhalde. Vega 11 RX550 ile RX560 arasında bir performans veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınızı RX550 olarak düşünebilirsiniz.
KS KS Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #7 Asdasgudas dedi: Hocam ekran kartınızı RX550 olarak düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam ama bazen rx olarak yazmıyor ben yine sorarım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Asdasgudas dedi: Hocam ekran kartınızı RX550 olarak düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam ama bazen rx olarak yazmıyor ben yine sorarım teşekkürler.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 24 Ocak 2021 #8 Yunus mrk dedi: Teşekkür ederim hocam ama bazen rx olarak yazmıyor ben yine sorarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Zaten yazmaz. Çünkü sisteminizde ekran kartı yok. Grafik biriminizi arkadaş RX 560 ekran kartı performansına benzetmiş. @Yunus mrk ayrıca sorununuz çözüldüyse, cevabımı çözüm olarak seçersiniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Yunus mrk dedi: Teşekkür ederim hocam ama bazen rx olarak yazmıyor ben yine sorarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Zaten yazmaz. Çünkü sisteminizde ekran kartı yok. Grafik biriminizi arkadaş RX 560 ekran kartı performansına benzetmiş. @Yunus mrk ayrıca sorununuz çözüldüyse, cevabımı çözüm olarak seçersiniz sevinirim.
KS KS Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #9 334155 dedi: Zaten yazmaz. Çünkü sisteminizde ekran kartı yok. Grafik biriminizi arkadaş RX 560 ekran kartı performansına benzetmiş. @Yunus mrk ayrıca sorununuz çözüldüyse, cevabımı çözüm olarak seçersiniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam yani RX ekran kartı gereksinimi yazmıyor demek istemiştim. Artı 0 Eksi
334155 dedi: Zaten yazmaz. Çünkü sisteminizde ekran kartı yok. Grafik biriminizi arkadaş RX 560 ekran kartı performansına benzetmiş. @Yunus mrk ayrıca sorununuz çözüldüyse, cevabımı çözüm olarak seçersiniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam yani RX ekran kartı gereksinimi yazmıyor demek istemiştim.