2023 model Impression Polo 1.0 85HP 750bin civarı, sıfır ama yokuşta tıkanır diyorlar. Zor satılır vesaire diyorlar alınır mı? Cok karasızım, aile aracı olarak kullanacağız. Kullanan vesaire var mı acaba?
2023 model Impression Polo 1.0 85HP 750bin civarı, sıfır ama yokuşta tıkanır diyorlar. Zor satılır vesaire diyorlar alınır mı? Cok karasızım, aile aracı olarak kullanacağız. Kullanan vesaire var mı acaba?
2023 model ımpression polo 1.0 85HP 750bin civarı, sıfır ama yokuşta tıkanır diyorlar. Zor satılır vesaire diyorlar alınır mı? Cok karasızım, aile aracı olarak kullanacağız. Kullanan vesaire var mı acaba?
Bende 1.0 TSI var çok iyi. Arkadaşımda 1.0 turbo olmayanından var yokuşta zorlanıyor biraz diyor ama bu arabadan ne beklediğinize bağlı. Ben yokuşları 140 la çıkayım derseniz gitmez ama çok sıkıntı değil derseniz alınır. Sağlamdır hemde piyasası iyi. İkinci el 1.0 TSI Ibiza falan da bakılabilir eğer performans önemliyse.
Bende 1.0 TSI var çok iyi. Arkadaşımda 1.0 Turbo olmayanından var yokuşta zorlanıyor biraz diyor ama bu arabadan ne beklediğinize bağlı. Ben yokuşları 140 la çıkayım derseniz gitmez ama çok sıkıntı değil derseniz alınır. Sağlamdır hem de piyasası iyi. İkinci el 1.0 TSI ıbiza falan da bakılabilir eğer performans önemliyse.
Benim almayı düşündüğüm arac 2023 onda Turbo yok en boşu 750 bin hafif nitrolusu 2-3 özelliklisi 880bin Full dolusu 1milyon20bin gibi bir şey bütçemiz en boşuna yetiyor.