Polo Impression 1.0 alınır mı?

Polo piyasa aracı da 1.0 atmosferik motor piyasa motoru değil.
Yokuşlarda devir çevirmeniz gerekir. Devir çevirirseniz çıkar ama hiç bir yokuşta da kalmazsınız.

bazıları tıkanmıyor diyor bazıları tıkanıyor kime inanmam lazım hocam hem arabanın birkaç videosunu izledim 4 kişi cıkıyorlar bi dağa doğru araba hiç tıkanmıyor valla.
Hocam bende şüphelendim. Harbiden bu enayi enişteme kusurlu araç mı sattılar acaba? Ben yine videolarını izleyince şüphelendim.

Hocam bende şüphelendim. Harbiden bu enayi enişteme kusurlu araç mı sattılar acaba? Ben yine videolarını izleyince şüphelendim.
Sende enayisin galiba. Her söylenene her konuşulana inanıyorsan. Atmosferik arabayı hanım gibi kullanıp yokuşlarda 3.000 devirde vites atıyorlar sonrada bayılıyor diyorlar. Peki bu aracı üreten mühendis oraya 4.000-5.000 devirleri neden koymuş? Atmosferik araçla devir çevirirsen her yeri çıkarsın tıkanma falanda olmaz.

Sende enayisin galiba. Her söylenene her konuşulana inanıyorsan. Atmosferik arabayı hanım gibi kullanıp yokuşlarda 3.000 devirde vites atıyorlar sonrada bayılıyor diyorlar. Peki bu aracı üreten mühendis oraya 4.000-5.000 devirleri neden koymuş? Atmosferik araçla devir çevirirsen her yeri çıkarsın tıkanma falanda olmaz.
Enayiyim tabiki çünkü 1.0 Polo'ya bindim 1 hafta. Kendi aracım Astra K serviste olduğu için 1 hafta bu araçla gezdim. Ben çok seri kullanırım. Kendi aracımda Manuel Astra K'da vitesi bozdum artık seri atmaktan. Kısacası ben bu kadar F/P olarak kötü bir araca binmedim.

2023 model Impression Polo 1.0 85HP 750bin civarı, sıfır ama yokuşta tıkanır diyorlar. Zor satılır vesaire diyorlar alınır mı? Cok karasızım, aile aracı olarak kullanacağız. Kullanan vesaire var mı acaba?
1.4 Fire Egea’dan çok daha mantıklı.

Tamamdır hocam benim düşünçem sıfır olduğu icin gitmişti ama bakıcaz artık.
Ayrıca 750K’ya sıfır Polo nasıl buluyorsun ? 900K bandını geçti sıfırı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı