Alınır. O kadar kötü değil zaten.Yani sonuç olarak polo alınır mı? Hoşuma gitti aracın iç dizaynı falan şehir ici arada memlekete bayramlarda gidilir o kadar.
Hocam bende şüphelendim. Harbiden bu enayi enişteme kusurlu araç mı sattılar acaba? Ben yine videolarını izleyince şüphelendim.bazıları tıkanmıyor diyor bazıları tıkanıyor kime inanmam lazım hocam hem arabanın birkaç videosunu izledim 4 kişi cıkıyorlar bi dağa doğru araba hiç tıkanmıyor valla.
Sende enayisin galiba. Her söylenene her konuşulana inanıyorsan. Atmosferik arabayı hanım gibi kullanıp yokuşlarda 3.000 devirde vites atıyorlar sonrada bayılıyor diyorlar. Peki bu aracı üreten mühendis oraya 4.000-5.000 devirleri neden koymuş? Atmosferik araçla devir çevirirsen her yeri çıkarsın tıkanma falanda olmaz.Hocam bende şüphelendim. Harbiden bu enayi enişteme kusurlu araç mı sattılar acaba? Ben yine videolarını izleyince şüphelendim.
Haklsınız hocam teşekür ederim.Polo piyasa aracı da 1.0 atmosferik motor piyasa motoru değil.
Yokuşlarda devir çevirmeniz gerekir. Devir çevirirseniz çıkar ama hiç bir yokuşta da kalmazsınız.
Enayiyim tabiki çünkü 1.0 Polo'ya bindim 1 hafta. Kendi aracım Astra K serviste olduğu için 1 hafta bu araçla gezdim. Ben çok seri kullanırım. Kendi aracımda Manuel Astra K'da vitesi bozdum artık seri atmaktan. Kısacası ben bu kadar F/P olarak kötü bir araca binmedim.Sende enayisin galiba. Her söylenene her konuşulana inanıyorsan. Atmosferik arabayı hanım gibi kullanıp yokuşlarda 3.000 devirde vites atıyorlar sonrada bayılıyor diyorlar. Peki bu aracı üreten mühendis oraya 4.000-5.000 devirleri neden koymuş? Atmosferik araçla devir çevirirsen her yeri çıkarsın tıkanma falanda olmaz.
2023 model ımpression polo 1.0 85HP 750bin civarı, sıfır ama yokuşta tıkanır diyorlar. Zor satılır vesaire diyorlar alınır mı? Cok karasızım, aile aracı olarak kullanacağız. Kullanan vesaire var mı acaba?
Tamamdır hocam benim düşünçem sıfır olduğu icin gitmişti ama bakıcaz artık.O paraya mis gibi golf 6 highline bulunur golf 6 en iyi golflerdendir.
1.4 Fire Egea’dan çok daha mantıklı.2023 model Impression Polo 1.0 85HP 750bin civarı, sıfır ama yokuşta tıkanır diyorlar. Zor satılır vesaire diyorlar alınır mı? Cok karasızım, aile aracı olarak kullanacağız. Kullanan vesaire var mı acaba?
Ayrıca 750K’ya sıfır Polo nasıl buluyorsun ? 900K bandını geçti sıfırı.Tamamdır hocam benim düşünçem sıfır olduğu icin gitmişti ama bakıcaz artık.
1.4 Fire Egea'dan çok daha mantıklı.
Ayrıca 750K'ya sıfır Polo nasıl buluyorsun? 900K bandını geçti sıfırı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.