Polo Impression 1.0 alınır mı?

85hp vs 110hp cok fark var mıdır acaba?
Biri 95 Nm diğeri 200Nm. Evet çok fark vardır ama düzlükte ciddi fark oluşmaz. Dediğim gibi eğer aşırı performans beklemiyorsanız alınır. İkinci el 1.0TSI Ibiza bakılabilir veya Fabia. Polo'ya göre azıcık daha uygun oluyorlar.

Yani şimdi 2012-2015 model bir araç alacağıma 2023 model poloyu tercih ederim 0km sapa sağlam bir araba.
Ablamın enayi kocası aldı. Araba özellikle yokuşlarda çok tıkanıyor. Bir de şehir içinde bence VW'ye yakışmayan bir performansı var. Almak mantıklı değil. Abimin ilk arabası 2008 Polo bile daha iyiydi yani.

bazıları tıkanmıyor diyor bazıları tıkanıyor kime inanmam lazım hocam hem arabanın birkaç videosunu izledim 4 kişi cıkıyorlar bi dağa doğru araba hiç tıkanmıyor valla.

Son düzenleme:
Yani sonuç olarak polo alınır mı? Hoşuma gitti aracın iç dizaynı falan şehir ici arada memlekete bayramlarda gidilir o kadar.

Alınır 1000km yol gittim 1 gün içerisinde bana mısın demedi. Tam bir fiyat performans aracı. Yokuşta da sıkıntı yok arabaya 1 ton yük koymazsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…