Polonya'ya masaüstü bilgisayar götürmek

Mekanik364

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Polonya'ya uçacağım ve aynı şekilde masaüstü bilgisayarımı götüreceğim. Parçalarımı ayırıp paketleme yapacağım fakat benim sorun çıkacağını düşündüğüm yer Polonya Varşova. Gümrüğü bir sorun çıkarır mı? 4 ay kalacağım. İzmir gümrüğünü aradım çıkışta sorun yok fakat Varşova havaalanı için bilgi veremeyeceklerini söylediler. Orada herhangi bir parçama el konulması veya ülkeye sokmama gibi bir durum yaşanır mı? Normalde ülke dışına masaüstü bilgisayar götürenler olduğunu okudum, Polonya hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Onun dışında götürdüğüm parçaları pasaportuma işletmek gibi bir olay var mı? Sonuçta ülkeye geri döneceğim zaman oradan aldığımı zannedebilirler dönüşte parçalarımın bana ait olduğunu ve oradan alınmadığını nasıl kanıtlayabilirim? Fatura ve garanti belgeleri yeterli olur mu? Fatura ve garantileri mevcut. Bu konular hakkında bilgisi olanlar var ise aydınlatırsanız çok sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat masaüstü bilgisayarımı parça parça söküp paketleyerek Kosta Rika'ya götürmüştüm. Sıkıntı çıkmadı. Polonya'ya götürürken de sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Yine de ne olur ne olmaz diye faturaları yanınızda bulunsun.

Bizzat masaüstü bilgisayarımı parça parça söküp paketleyerek Kosta Rika'ya götürmüştüm. Sıkıntı çıkmadı. Polonya'ya götürürken de sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Yine de ne olur ne olmaz diye faturaları yanınızda bulunsun.

Teşekkür ediyorum varşova havaalanını arayıp konuştum ve bir sorun olmayacağını söylediler. Belki benim gibi durumda olanlar için faydalı olur ülkeye giriş ve çıkışta sorun olmayacağını söylediler.

Teşekkür ediyorum varşova havaalanını arayıp konuştum ve bir sorun olmayacağını söylediler. Belki benim gibi durumda olanlar için faydalı olur ülkeye giriş ve çıkışta sorun olmayacağını söylediler.
Hocam selamlar. Bir sıkıntı oldu mu ? Yakın zamanda bende götüreceğim. Sen tamamen parçalayarak mı götürdün ? Yoksa Ekran kartı dışında geri kalanları bütün mü bıraktın ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı