Polosmart akıllı bileklik alınır mı?

1 sene maksimum sınavlarım bitsin ondan sonra Mi Band 7 falan alacağım inşallah.

Mi Band 7'nin pek bir farkı yok hocam, tek avantajı ekranı büyük. Bence bunu alın yeterli. Kullanım ömrü konusuna gelirsek tamamen şans işi. Ben 2 yıl önce BİM'den Polosmart aldım, çalışıyor. İlk aldığınızda her özelliğini kontrol edin, bir problem çıkmazsa tamamdır.

Son düzenleme:
Verebiliyorsanız iade edebilirsiniz istiyorsanız hocam.

Hocam uygulamadan mı anlamadım normal bağlayınca Bluetooth'dan sorun çıkmıyor ama mesaj falan geliyor mu bakmadım.

Böyle bağlasam ne farkı olur hocam.

Hocam güzel kullanıyordum ama öğrenciyseniz alınmaz kalemden bile çiziliyor bugünde dalmışım ekranı kalem ucuyla çiziyordum uç kırılmış normal kısımla çizmiş hep şu an çok kötü durumda ekran garanti olarak alırlar mı?

Hocam güzel kullanıyordum ama öğrenciyseniz alınmaz kalemden bile çiziliyor bugünde dalmışım ekranı kalem ucuyla çiziyordum uç kırılmış normal kısımla çizmiş hep şu an çok kötü durumda ekran garanti olarak alırlar mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-15-18-02-07-965_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-04-15-18-02-07-965_com.android.settings.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Hocam uygulamadan mı anlamadım normal bağlayınca Bluetooth'dan sorun çıkmıyor ama mesaj falan geliyor mu bakmadım.

Böyle bağlasam ne farkı olur hocam.

Bildirim konusunda fikrim yok, Garantiye alırlar büyük ihtimalle, bir göstermenizde fayda var.

Bildirim konusunda fikrim yok, garantiye alırlar büyük ihtimalle, bir göstermenizde fayda var.

Hocam merhaba yine ben 😀 dün bilekliği fırlattım kırıldı çöpe attım bir daha almam böyle dandik şeyler uygulaması çöp bağlantı kesilip duruyor şarjı 1 gün gidiyor dolaptan Mi Band 3 ya da 4 alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı