F310 biraz gömülmüş ama o kadar da kötü ve kaba durmuyor bence. Kablolu olması bir eksi olabilir orası kişinin tercihidir. Hatta bana kalırsa Polosmart ile F310 kıyaslanmamalı bile.
Polosmart markası ne kadar iyi olursa olsun yaptıkları taklit bir ürün. Taklit ürünlerde genelde kalite fiyatının biraz altında kalır. Şimdi şunu sorgulayın; kablosuz, titreşimli, dokunmatik yüzeyli bir cihaz ile kablolu, titreşimsiz çok eski teknoloji bir cihazdan daha ucuza nasıl satılabilir?
Ha siz memnunsunuzdur orası ayrı ama Logitech F310 eski de olsa orijinal bir kol. Diğer yanda taklit bir kol var. İhtiyacınıza ve beklentinize göre karar verin derim.
Eğer PES v.b oynayacaksanız, kablosuz olması önemli bir artı ise, Polosmart alınmaya alınır.
Ha ben yarış oyunları oynayacağım, kablosuz olsa da olur olmasa da olur derseniz F310 daha iyi olacaktır. Çünkü taklit kollarda genelde analoglar çok iyi değildir. Ölü bölgesi fazladır.
Ayrıca F310 kablolu ve titreşimsiz olması sayesinde kuş kadar hafif bir kol. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Ha bir de F710'un (Ve F310 tabii) en sevdiğim yanı tek bir tuş ile (mode) analog ve Dpad'i görev değiştirebiliyorsunuz. Bu müthiş bir rahatlık. İstediğiniz anda analogdan Dpad'e geçiş yapabiliyorsunuz. Bir yarış oyunu oynarken dar ve keskin dönüşleri olan pistte yarışacaksam ayarlarla boğuşmadan tek tuşla Dpad'e geçip daha keskin manevralar yapabiliyorum mesela. Dualsense'de aradığım en önemli özellik olabilir.