Polosmart marka PS4 kolu alınır mı?

@455146 hocam da yardımcı olabilir, hala da replika DS4 önermiyorum. O bütçeye en mantıklısı Logitech F310'dur. Replika DS4 önerenleri anlayamıyorum, paraya yazık edersiniz 1 ay sonra bozulma riskleri çok yüksek...
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu kolu. Herhangi bir sorun çıkmadı. Yaklaşık 10 tane daha arkadaşım ve kuzenlerim aldı, onlarda da sorun çıkmadı. Zaten geri iade edilebilir ürün. Ben F310 gibi kontrolcüler de kullandım. Ama yapısını hiç beğenmedim. Ve kablosuz değildi. Ben kablosuz seviyorum. Logitech direksiyon işinde iyi. Kontrolcüleri bıraksın.

Polosmart'tan her türlü daha iyidir.
Nedir bu polosmart nefreti? Gayet kaliteli elektronik ürünler yapıp satıyorlar. Ben kulaklığını da kullandım şuan kolu da kullanıyorum hiç sıkıntı yok. Uyumluluk sorunları da yok. F310 gereksiz pahalı, kablosuzu bile yok ve çok dandik duruyor. O kola neredeyse 500 vermeye değmez.

Nedir bu Polosmart nefreti? Gayet kaliteli elektronik ürünler yapıp satıyorlar. Ben kulaklığını da kullandım şu an kolu da kullanıyorum hiç sıkıntı yok. Uyumluluk sorunları da yok. F310 gereksiz pahalı, kablosuzu bile yok ve çok dandik duruyor. O kola neredeyse 500 vermeye değmez.

Kablosuzu F710'dur. Sizin tercihiniz, iyi günler.

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu kolu. Herhangi bir sorun çıkmadı. Yaklaşık 10 tane daha arkadaşım ve kuzenlerim aldı, onlarda da sorun çıkmadı. Zaten geri iade edilebilir ürün. Ben F310 gibi kontrolcüler de kullandım. Ama yapısını hiç beğenmedim. Ve kablosuz değildi. Ben kablosuz seviyorum. Logitech direksiyon işinde iyi. Kontrolcüleri bıraksın.
Hala kullanıyor musun?

Bende'de psg05 var Steam oyunlarında Xbox tuşları gözükmekte, bazen titreşimi kapanmıyor onun dışında bi sıkıntısı yok,

Bende'de psg05 var Steam oyunlarında Xbox tuşları gözükmekte, bazen titreşimi kapanmıyor onun dışında bi sıkıntısı yok,
Xbox tuşları gözükmesi kol yüzünden değil. Bluetooth ile bağlanınca Kontrolcü desteği onu öyle yapıyor. Steam içinden kontrolcü desteği kapatıp kabloyla bağlamanız ve oyunun PS kolu desteklediğinden emin olmanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı