Polosmart marka PS4 kolu alınır mı?

Ben çok fazla sol analog bozulma yorumu okuduğum için F310 aldım ve şu an gayet memnunum. Ama tabii aklım Polosmart'ta kalmadı değil.
2 yıllık garantisi olduğu için Polosmart tercih ettim bende dün elime ulaştı hassasiyeti vs orijinal ps4 kolu olmasa da gayet güzel tatmin etti, kablosuz kullanırken herhangi bir donma takılma vs yaşamadım böyle devam eder umarım.

İşte ben 6 aydır kullanıyorum 1 hafta önce yenisi geldi. Kullanmayan insanlar yukarıda önyargı basıyorlar insanların kafasına. F310'a 700 veremem ben. Kablolu kola 700 ne demek ya?

İşte ben 6 aydır kullanıyorum 1 hafta önce yenisi geldi. Kullanmayan insanlar yukarıda önyargı basıyorlar insanların kafasına. F310'a 700 veremem ben. Kablolu kola 700 ne demek ya?
F310 500 lira 700 değil.
İşte kişisel tercihler. Ben de taklit kola para vermem diyorum mesela. Herkesin kendi tercihi.

F310 500 lira 700 değil.
İşte kişisel tercihler. Ben de taklit kola para vermem diyorum mesela. Herkesin kendi tercihi.
Pardon 700 demişim, 700 olan F710. Yine de çok fazla bence bir kablolu kol için bence. Ama aynen zevkler ve renkler diyip konuyu kapatalım.

Bende alacağım 9 Haziran'da geliyor. Sence alınır mı?

@491824 Hocam kolu birkaç gündür kullanıyorum tavsiyeniz için teşekkürler işimi çok iyi görüyor. Anlamadığım bir nokta var bu kolun şarjının dolduğunu nasıl anlayacağım şuanda şarjda turuncu bir ışık yanıp sönüyor sürekli, dolduğunda değişecek mi bu durum acaba?

Şarj dolduğunda turuncu yanıp kalıyor ama bende de bu sorun var. Kolu 1 saat 30 dk şarj edip çıkart, DS4Windows uygulamasıyla kontrol et.

@491824 dün BİM'de gördüm 330 TL idi halen alınır mı? Siz aradan geçen 3ayda bir sorun yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…