Bu bütçede alınabilir gibi duruyor. Bunu almak daha mantıklı gibi;
![]()
Dark GH100 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dark GH100 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Stereo kulaklık. Bu kulaklığı telefonda kullanabilirsiniz çünkü içinden dönüştürücü geliyor. Bu bütçede 7.1 gibi şeyler beklemeyin. Pazarlama taktiğidir ve Windows'un kendi sanal 7.1 özelliği var. Burada incelemesi mevcut;
Stereo ile iyi ses kasarsınız. İşe yarar fakat ses deneyimi pek iyi olmaz. Böyle açacaksınız;Windows'un sanal 7.1 özelliği mi var? Nasıl açacağım? Ve oyunlarda işe yarar mı?
Eki Görüntüle 814250
Yakında almayı düşünüyorum alınır mı? Bütçem kısıtlı Max 100 TL ve 7.1 ses kalitesine sahip bir kulaklık arıyorum. Özellikle de bu paraya bu ses kalitesini görünce bir heveslendim polosmart Phoenix'e.
Kulaklık elime gecti ve sana şöyle söylüyeyim hayatımda bu kadar güzel F/P ürünü görmedim sadece 1 sorunu oldu sagdan gelmesi gereken ses soldan geliyordu 1 uygulama ile düzeltim belki sizde o sorun olmaz ama onun dışında gayet güzel ses veren ve mikrofonuda apayrı bir güzelikte olan kulakılıgı hepinize öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.