Efee11
Decapat
H2002P bakın isterseniz bütçe artirip. Kod ile 840TL'ye geliyordu ama kod bitti. Şu an 1050TL. Bence bütçe artirip en azindan onu alin.
Ses kasmada iyi midir?
Bütçeyi kulaklık iyi oldukça 2000 2500 bandına çıkarabilirim.
İndirim ne zamana kadar sürer?Al geç o zaman. Kumaş pedler kadar rahat bir şey yok.![]()
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
Ezbere öneri yapmayın. Havit'in her kulakligi iyi degil. Belli başlı modeller var iyi olan.Havit Gaming Kulaklık
www.havitstore.com.tr
Ona kimse net bir sey diyemez ama Itopya'da indirim bitse 1-2 haftada geri giriyor. 1. hafta girmezse 3. hafta girer gibisinden. Tabii bu ne kadar sürecek bilmiyorum. Belki de bu son indirim son stoktur ama 2600'e alacaginiz en iyi kulaklik HS80 şuan itibariyle.İndirim ne zamana kadar sürer?
ben 103 olanını aldım oda pavyona dönüyo ama malzeme kalitesi falan çok iyi özellikle mikrofonu mükemmel polosmart a karşı bi ön yargı var ama bence çokta iyi f/p ürünleri çıkarıyorlar intenretten getirtmek yerine görüp almayı tercih edenlerdenim öneririm
Yeni gelmiş alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.