POMEM parkur ayakkabı önerisi

R. Berat YAŞAR

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5800x3D / Gigabyte X570 Aorus Elite (Rev 1.0) / Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200Mhz CL16 /PowerColor Red Devil RX 6750XT OC- MSI NVIDIA GeForce RTX2070 Gaming Z / ADATA 256GB XPG SX6000 PRO NVMe M.2 SSD / Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB HDD / CM MasterLiquid ML240L / Dark N10 PRO / High Power 850W 80+ Gold 14cm
Meslek
Harita Mühendisi
Arkadaşlar merhaba, zemin basketbol saha zemini bunun için sizden ayakkabı tavsiyesi istiyorum. Ben asics ve mizuno marka ayakkabılara baktım. Ancak hangisi daha iyidir? Bilemiyorum. Kullanan arkadaşlar var ise bilgilendirirse sevinirim. İyi sosyaller.

Bence ayakkabı çok da önemli değil kaymasin yeter. İlk abim sınavın ortasında ayakkabı çıkarıp yapmış ve sonuç olarak kazandı. Diger abim ise Decathlon da gri koşu ayakkabısı var onu bulabilirseniz hem fiyatı uygun hem de iyi onunla kazandı. Başarılar.

Ben Lig Monaco kullanmıştım tavsiye ederim. Sonuç olarak kaymadı ve 43 sn yaptım.
Hocam lig monaco var bende ancak bunun burun tarafı uzun ve alt kısmı sert tabak gibi olduğu için lastik ve zıplama engellerinde sanki devirecek gibi hissediyorum. O sebeple daha esnek bir ayakkabı istiyorum.

Hocam lig Monaco var bende ancak bunun burun tarafı uzun ve alt kısmı sert tabak gibi olduğu için lastik ve zıplama engellerinde sanki devirecek gibi hissediyorum. O sebeple daha esnek bir ayakkabı istiyorum.

Decathlon'da Kalenji marka ayakkabı satılıyor. Benim devrelerimin çoğunda bu ayakkabı vardı. Kaymadığını söylüyorlardı. Polis okulundaykende bu ayakkabıyı kullanan çok kişi vardı. Onu da önerebilirim.

Decathlon'da Kalenji marka ayakkabı satılıyor. Benim devrelerimin çoğunda bu ayakkabı vardı. Kaymadığını söylüyorlardı. Polis okulundaykende bu ayakkabıyı kullanan çok kişi vardı. Onu da önerebilirim.

Merhaba ben 2025 PMYO'ya hazırlanıyorum. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı kaymayan kadın spor ayakkabısı var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı