Pop!_OS ISO dosyasını Rufus ile BIOS-MBR modunda yazdırmak sorun yaşatır mı?

Gerçekten bunu soruyorsanız bence şu anlık Linux kurmamalısınız. Bence önce bir UEFI Windows'u kendiniz kurmayı öğrenin sonra bakarız.
Neden?
Bana hiç yardımcı olmuyorsunuz ki. Ben Linux kullanmak istiyorum. Siz bana dalga geçer gibi Windows kurmasını öğren diyorsunuz.
Yardım.

Son düzenleme:
Neden?
Bana hiç yardımcı olmuyorsunuz ki. Ben Linux kullanmak istiyorum. Siz bana dalga geçer gibi Windows kurmasını öğren diyorsunuz.
Yardım.

Siz bence gerçekten Linux kullanmak istemiyorsunuz. Kaç tane konu açtınız bunun için. Hiçbir şey bilmeyen birisi bile Live USB modunda kullanabilir, veya dosyalar silinse bile Linux'u kullanırdı. Daha önceki konularda neler yapmanız gerektiğini birçok kişi anlattı. Hala anlamayıp (veya anlamamazlıktan gelip)konu açıyorsanız bir süre sonra size kimse yardım etmez. Kurun artık şu Linux'u, hiçbir şeyin bozulacağı veya çökeceği yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynen böyle yapması gerekiyor format sırasında ise aşağıdaki videodakileri yapması gerekiyor. Yoksa UEFİ kurulum yapamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı