14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #11 UEFI desteği var mı peki?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 11 Aralık 2021 #12 Koishi Komeiji dedi: Evet NVIDIA olanı indirebilirsiniz o otomatik kuruyor. Manuel kurmak isterseniz internetten indirebilirsiniz. Takıldığınız bir nokta varsa istediğiniz zaman bana sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam eğer kullanırken bir sorun yaşarsam mutlaka sizi haberdar ederim.
Koishi Komeiji dedi: Evet NVIDIA olanı indirebilirsiniz o otomatik kuruyor. Manuel kurmak isterseniz internetten indirebilirsiniz. Takıldığınız bir nokta varsa istediğiniz zaman bana sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam eğer kullanırken bir sorun yaşarsam mutlaka sizi haberdar ederim.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #13 gamecover dedi: Sağ olun hocam eğer kullanırken bir sorun yaşarsam mutlaka sizi haberdar ederim. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz zaman haber verirsiniz hocam. Windows oyunlarınıda açmayı gösteririm isterseniz sonra. 14kero dedi: UEFI desteği var mı peki? Genişletmek için tıkla... Var.
gamecover dedi: Sağ olun hocam eğer kullanırken bir sorun yaşarsam mutlaka sizi haberdar ederim. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz zaman haber verirsiniz hocam. Windows oyunlarınıda açmayı gösteririm isterseniz sonra. 14kero dedi: UEFI desteği var mı peki? Genişletmek için tıkla... Var.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 11 Aralık 2021 #14 14kero dedi: UEFI desteği var mı peki? Genişletmek için tıkla... Neyin desteği var mı hocam? Anlamadımda.
14kero dedi: UEFI desteği var mı peki? Genişletmek için tıkla... Neyin desteği var mı hocam? Anlamadımda.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #15 gamecover dedi: Neyin desteği var mı hocam? Anlamadımda. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS'tan bahsediyorum.
gamecover dedi: Neyin desteği var mı hocam? Anlamadımda. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS'tan bahsediyorum.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #16 14kero dedi: Pop!_OS'tan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Her Linux dağıtımında UEFI desteği var.
14kero dedi: Pop!_OS'tan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Her Linux dağıtımında UEFI desteği var.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 11 Aralık 2021 #17 Koishi Komeiji dedi: İstediğiniz zaman haber verirsiniz hocam. Windows oyunlarınıda açmayı gösteririm isterseniz sonra. Var. Genişletmek için tıkla... Hocam UEFİ olmayan sistemlerde bu işletim sistemini sorunsuz kullanabilir miyiz?
Koishi Komeiji dedi: İstediğiniz zaman haber verirsiniz hocam. Windows oyunlarınıda açmayı gösteririm isterseniz sonra. Var. Genişletmek için tıkla... Hocam UEFİ olmayan sistemlerde bu işletim sistemini sorunsuz kullanabilir miyiz?
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #18 gamecover dedi: Hocam UEFI olmayan sistemlerde bu işletim sistemini sorunsuz kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin.
gamecover dedi: Hocam UEFI olmayan sistemlerde bu işletim sistemini sorunsuz kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #19 Koishi Komeiji dedi: Her Linux dağıtımında UEFI desteği var. Genişletmek için tıkla... Geçen kurucaktım Pop!_OS'u ama kurulum ekranında sadece MBR vardı diye vazgeçmiştim. Tekrar deneyeceğim. İndirmeye başladım.
Koishi Komeiji dedi: Her Linux dağıtımında UEFI desteği var. Genişletmek için tıkla... Geçen kurucaktım Pop!_OS'u ama kurulum ekranında sadece MBR vardı diye vazgeçmiştim. Tekrar deneyeceğim. İndirmeye başladım.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 11 Aralık 2021 #20 14kero dedi: Geçen kurucaktım Pop!_OS'u ama kurulum ekranında sadece MBR vardı diye vazgeçmiştim. Tekrar deneyeceğim. İndirmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Hazırda bekleyenler varmış.
14kero dedi: Geçen kurucaktım Pop!_OS'u ama kurulum ekranında sadece MBR vardı diye vazgeçmiştim. Tekrar deneyeceğim. İndirmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Hazırda bekleyenler varmış.