Daha fazla
UEFI desteği var mı peki?
Saolun hocam eğer kullanırken bir sorun yaşarsam mutlaka sizi haberdar ederim.Evet NVIDIA olanı indirebilirsiniz o otomatik kuruyor. Manuel kurmak isterseniz internetten indirebilirsiniz. Takıldığınız bir nokta varsa istediğiniz zaman bana sorabilirsiniz.
Sağ olun hocam eğer kullanırken bir sorun yaşarsam mutlaka sizi haberdar ederim.
UEFI desteği var mı peki?
Neyin desteği var mı hocam? Anlamadımda.UEFI desteği var mı peki?
Pop!_OS'tan bahsediyorum.Neyin desteği var mı hocam? Anlamadımda.
Pop!_OS'tan bahsediyorum.
Hocam UEFİ olmayan sistemlerde bu işletim sistemini sorunsuz kullanabilir miyiz?İstediğiniz zaman haber verirsiniz hocam. Windows oyunlarınıda açmayı gösteririm isterseniz sonra.
Var.
Hocam UEFI olmayan sistemlerde bu işletim sistemini sorunsuz kullanabilir miyiz?
Geçen kurucaktım Pop!_OS'u ama kurulum ekranında sadece MBR vardı diye vazgeçmiştim. Tekrar deneyeceğim. İndirmeye başladım.Her Linux dağıtımında UEFI desteği var.
Hazırda bekleyenler varmış.Geçen kurucaktım Pop!_OS'u ama kurulum ekranında sadece MBR vardı diye vazgeçmiştim. Tekrar deneyeceğim. İndirmeye başladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.