PayToWinRAR Femtopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Merkür! 27 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, ben biraz önce Windows'un yanına Pop!_OS kurdum ama bilgisayarı yeniden başlattığımda sadece Pop!_OS açılıyor. OS seçme ekranı gelmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleme: 27 Mayıs 2021
Merhabalar, ben biraz önce Windows'un yanına Pop!_OS kurdum ama bilgisayarı yeniden başlattığımda sadece Pop!_OS açılıyor. OS seçme ekranı gelmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm The User 0 27 Mayıs 2021 sudo nano /etc/default/grub komutunu yazın. Daha sonra GRUB_TIMEOUT satırının değerini 10 yapın. Daha sonra sudo update-grub yazın.
sudo nano /etc/default/grub komutunu yazın. Daha sonra GRUB_TIMEOUT satırının değerini 10 yapın. Daha sonra sudo update-grub yazın.
KS KS PayToWinRAR Femtopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Merkür! 27 Mayıs 2021 #21 The User 0 dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam gerek kalmadı sudo Update-grub yazıp restart attım Windows 8'i gördü çok sağ olun <3 Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam gerek kalmadı sudo Update-grub yazıp restart attım Windows 8'i gördü çok sağ olun <3
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.974 Çözümler 72 Yer İstanbul 27 Mayıs 2021 #22 PayToWinRAR dedi: Hocam gerek kalmadı sudo Update-grub yazıp restart attım Windows 8'i gördü çok sağ olun <3 Genişletmek için tıkla... Duyduğuma sevindim. Çözüm olarak işaretlersen iyi olur. Artı 0 Eksi
PayToWinRAR dedi: Hocam gerek kalmadı sudo Update-grub yazıp restart attım Windows 8'i gördü çok sağ olun <3 Genişletmek için tıkla... Duyduğuma sevindim. Çözüm olarak işaretlersen iyi olur.
KS KS PayToWinRAR Femtopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Merkür! 27 Mayıs 2021 #23 The User 0 dedi: Duyduğuma sevindim. Çözüm olarak işaretlersen iyi olur. Genişletmek için tıkla... İşaretledim zaten Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Duyduğuma sevindim. Çözüm olarak işaretlersen iyi olur. Genişletmek için tıkla... İşaretledim zaten