4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 16 Aralık 2021 #1 Şimdi videodaki gibi Windows'tan yer verip Pop!_OS'te ext4 yapıyorum ama sil ve kur diyemiyorum. En az 512MB EFI bölümü gerekmekte diyor. Yardım eder misiniz?
Şimdi videodaki gibi Windows'tan yer verip Pop!_OS'te ext4 yapıyorum ama sil ve kur diyemiyorum. En az 512MB EFI bölümü gerekmekte diyor. Yardım eder misiniz?
KS KS 4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 16 Aralık 2021 #61 Kartos3 dedi: 4.nesil mobil işlemci yani UEFI mod destekliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi ne yapıpta kurmam lazım bu Pop!_OS'i? Artı 0 Eksi
Kartos3 dedi: 4.nesil mobil işlemci yani UEFI mod destekliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi ne yapıpta kurmam lazım bu Pop!_OS'i?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 16 Aralık 2021 #62 Kartos3 dedi: 4.nesil mobil işlemci yani UEFI mod destekliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında işlemciye göre değil pek. 2.nesil işlemci de sorunsuz UEFİ kullanıyorum çünkü. Daha çok ana karta bağlı. Artı 0 Eksi
Kartos3 dedi: 4.nesil mobil işlemci yani UEFI mod destekliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında işlemciye göre değil pek. 2.nesil işlemci de sorunsuz UEFİ kullanıyorum çünkü. Daha çok ana karta bağlı.
Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 792 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #63 gamecover dedi: Hocam aslında işlemciye göre değil pek. 2.nesil işlemci de sorunsuz UEFI kullanıyorum çünkü. Daha çok anakarta bağlı. Genişletmek için tıkla... 2.nesil ve üstü işlemcilerde anakart kuzey köprüsü işlemci içine gömülü olarak geldiği için otomatik olarak UEFI destekliyor. Artı 0 Eksi
gamecover dedi: Hocam aslında işlemciye göre değil pek. 2.nesil işlemci de sorunsuz UEFI kullanıyorum çünkü. Daha çok anakarta bağlı. Genişletmek için tıkla... 2.nesil ve üstü işlemcilerde anakart kuzey köprüsü işlemci içine gömülü olarak geldiği için otomatik olarak UEFI destekliyor.
KS KS 4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 16 Aralık 2021 #64 Kartos3 dedi: 2.nesil ve üstü işlemcilerde anakart kuzey köprüsü işlemci içine gömülü olarak geldiği için otomatik olarak UEFI destekliyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi Windows MBR. Pop!_OS'i de MBR kursam sorun düzelir mi? Artı 0 Eksi
Kartos3 dedi: 2.nesil ve üstü işlemcilerde anakart kuzey köprüsü işlemci içine gömülü olarak geldiği için otomatik olarak UEFI destekliyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi Windows MBR. Pop!_OS'i de MBR kursam sorun düzelir mi?
Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 792 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #65 474374 dedi: Tamam şimdi ne yapıpta kurmam lazım bu Pop!_OS'i? Genişletmek için tıkla... MBR modunda kuralım. Şimdi siz ne kadar alan ayırmıştınız Pop!_OS için? O alanın hepsini EX4 olarak formatlayıp root (/)olarak seçin. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Tamam şimdi ne yapıpta kurmam lazım bu Pop!_OS'i? Genişletmek için tıkla... MBR modunda kuralım. Şimdi siz ne kadar alan ayırmıştınız Pop!_OS için? O alanın hepsini EX4 olarak formatlayıp root (/)olarak seçin.
ALMACIK Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 427 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #66 474374 dedi: Şimdi Windows MBR. Pop!_OS'i de MBR kursam sorun düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet MBR olarak kurabilirsin ama kurulum adımları farklı oluyor. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Şimdi Windows MBR. Pop!_OS'i de MBR kursam sorun düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet MBR olarak kurabilirsin ama kurulum adımları farklı oluyor.
KS KS 4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 16 Aralık 2021 #67 Kartos3 dedi: MBR modunda kuralım. Şimdi siz ne kadar alan ayırmıştınız Pop!_OS için? O alanın hepsini EX4 olarak formatlayıp root (/)olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Tamam. Bir gün kurulum USB'si yapıp. Legacy Mode'da boot menu de başlatıp grub kurayım değil mi? Artı 0 Eksi
Kartos3 dedi: MBR modunda kuralım. Şimdi siz ne kadar alan ayırmıştınız Pop!_OS için? O alanın hepsini EX4 olarak formatlayıp root (/)olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Tamam. Bir gün kurulum USB'si yapıp. Legacy Mode'da boot menu de başlatıp grub kurayım değil mi?
Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 792 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #68 474374 dedi: Tamam. Bir gün kurulum USB'si yapıp. Legacy Mode'da boot menu de başlatıp grub kurayım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, en son attığınız videodakini yapabilirsiniz. Yani bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
474374 dedi: Tamam. Bir gün kurulum USB'si yapıp. Legacy Mode'da boot menu de başlatıp grub kurayım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, en son attığınız videodakini yapabilirsiniz. Yani bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 16 Aralık 2021 #69 Arkadaş umarım bir gün Pop!_OS kurabilir. Heyecanla bekliyoruz bakalım. Artı 0 Eksi
ALMACIK Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 427 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #70 Kurulum yapmadan önce ne olur ne olmaz Windows üzerindeki önemli dosyalarınızı yedekleyin. Artı 0 Eksi