Pop!_OS nasıl silinir?

Ne hatası alıyorsunuz hocam? Fotoğraf atarsanız yardım edebilirim.
Eğer şimdi atarsam ceza yerim zaten çekemedim kamera ile. Ama zaten ilk kurulumda ölümcül hata update grub çalışmadı gibi bir hata vermişti. Yeniden başlatınca da GRUB menüsü gelmedi bir hata geldi ama bir şey yazabiliyorum. Geçen konulardan hatırladığım kadarıyla tekrar kurulum USB si ile başlatıp Boot Repair yapmam gerekiyordu ama şuan yapmayacağım yarın bakarım.

Eğer şimdi atarsam ceza yerim zaten çekemedim kamera ile. Ama zaten ilk kurulumda ölümcül hata Update GRUB çalışmadı gibi bir hata vermişti. Yeniden başlatınca da GRUB menüsü gelmedi bir hata geldi ama bir şey yazabiliyorum. Geçen konulardan hatırladığım kadarıyla tekrar kurulum USB'si ile başlatıp boot repair yapmam gerekiyordu ama şu an yapmayacağım yarın bakarım.

Ceza yemezsiniz hocam, niye yiyesiniz ki? Maksimum mesajlar yeni konuya taşınır. Aldığınız hata muhtemelen GRUB-Shell veya GRUB-rescue.
Hatanın çözümü ise GRUB Shell üzerinden Linux'a boot edip GRUB'u yeniden yüklemek. Yarın fotoğrafla birlikte beni etiketlerseniz düzeltebiliriz. Boot repair yazılımını deneriz olmaz ise.

Son düzenleme:
Ceza yemezsiniz hocam, niye yiyesiniz ki? Maksimum mesajlar yeni konuya taşınır. Aldığınız hata muhtemelen GRUB-Shell veya GRUB-rescue.
Hatanın çözümü ise GRUB Shell üzerinden Linux'a boot edip GRUB'u yeniden yüklemek. Yarın fotoğrafla birlikte beni etiketlerseniz düzelebiliriz. Boot repair yazılımını deneriz olmaz ise.
Tamam hocam sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı