Pop!_OS siyah ekranda kalıyor

Custom install'i seçince disk bölümleri geliyor.
Orada diskin başında yer alan EFI bölümünü "/boot/EFI" şeklinde bağlamanız lazım.
Hocam ben Pop!_OS için 500MBlik yeni bir EFI oluşturmuştum onu seçeceğim değil mi? Birde attığınız video bende açılmıyor link yanlış olabilir mi?

Hocam ben Pop!_OS için 500MBlik yeni bir EFI oluşturmuştum onu seçeceğim değil mi?
Ona gerek yok.
Diskin başındaki, yani Windows'un olduğu EFI bölümünü biçimlendirme yapmadan seçin. Sadece bağlama noktası olarak "/boot/EFI" işaretlendi, yeter. Diğer EFI bölümünü silmenizi öneririm.

Windowsun oluşturduğu EFI bölümü 100mb olduğu için too small diyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-04-08 at 18.02.30.jpeg
    189,5 KB · Görüntüleme: 40
Madem bu kadar uğraştınız, ikinci EFI'den bir deneyin bakalım. Sorun olursa Linux Mint kurarsınız. Onda 100MB EFI sorun çıkarmıyor.

Madem bu kadar uğraştınız, ikinci EFI'den bir deneyin bakalım. Sorun olursa Linux Mint kurarsınız. Onda 100 MB EFI sorun çıkarmıyor.

Denedim aynı olay yine oldu hocam Pop!_OS'u özelleştirme için indirmiştim minttede Pop!_OS'taki gibi özelleştirme yapabilir miyim? Elementary OS güzel gibi duruyor önerir misiniz?

Özelleştirme tabi ki mümkün.
İkisi de Ubuntu tabanlı.
Pop!_OS Gnome masaüstü ile gelir.
Linux Mint ise Cinnamon masaüstü ile...
Cinnamon, Gnome'unbiraz hafifletilmiş versiyonu gibi. Ve Gnome uygulama desteği var.
Yani Pop!_OS için yapacağınız özelleştirmeleri Linux Mint'te de yapabilmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…