7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 8 Şubat 2024 #1 Daha yeni Linux Pop!_OS'a geçtim ama Roblox Player indirmeme rağmen bir türlü Roblox Player'i açamıyorum. Bunu nasıl düzelteceğim? Intel Core i3 9100F ve GTX 1050 Ti var.
Daha yeni Linux Pop!_OS'a geçtim ama Roblox Player indirmeme rağmen bir türlü Roblox Player'i açamıyorum. Bunu nasıl düzelteceğim? Intel Core i3 9100F ve GTX 1050 Ti var.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.051 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Mart 2024 #11 BugraHan72 dedi: Roblox Linux'u desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Adama beğenmedim atmışsınız ama Roblox artık Wine üzerinden oynamanızı engelliyecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
BugraHan72 dedi: Roblox Linux'u desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Adama beğenmedim atmışsınız ama Roblox artık Wine üzerinden oynamanızı engelliyecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 2 Mart 2024 #12 Indra128 dedi: Adama beğenmedim atmışsınız ama Roblox artık Wine üzerinden oynamanızı engelliyecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Roblox oynamak için tek yol Wine değil. Waydroid ile de oynanabiliyor. Artı 0 Eksi
Indra128 dedi: Adama beğenmedim atmışsınız ama Roblox artık Wine üzerinden oynamanızı engelliyecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Roblox oynamak için tek yol Wine değil. Waydroid ile de oynanabiliyor.