LapTop_Kardeş Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar şimdi ben Slime Rancher Simulator indirdim. Ama bir türlü açamıyorum. Biri bana adım adım anlatabilir mi?
Arkadaşlar şimdi ben Slime Rancher Simulator indirdim. Ama bir türlü açamıyorum. Biri bana adım adım anlatabilir mi?
Muhammet1967 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 1.143 Çözümler 10 Yer Uranüs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay Madencisi 16 Şubat 2025 #2 Windows mu kullanıyorsunuz? Muhammet1967 dedi: Windows mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Pardon Linux diye belirtmişsiniz. Oyun Windows için uygun. Son attığınız resmin altında belirtiliyor. Fakat çözümü bilmiyorum
Windows mu kullanıyorsunuz? Muhammet1967 dedi: Windows mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Pardon Linux diye belirtmişsiniz. Oyun Windows için uygun. Son attığınız resmin altında belirtiliyor. Fakat çözümü bilmiyorum
LapTop_Kardeş Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Muhammet1967 dedi: Windows mu kullanıyorsunuz? Pardon Linux diye belirtmişsiniz. Oyun Windows için uygun. Son attığınız resmin altında belirtiliyor. Fakat çözümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun Linux için uygun diye biliyorum ama.
Muhammet1967 dedi: Windows mu kullanıyorsunuz? Pardon Linux diye belirtmişsiniz. Oyun Windows için uygun. Son attığınız resmin altında belirtiliyor. Fakat çözümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun Linux için uygun diye biliyorum ama.