Poponun içerisinde gezen şey nedir?

Metehan1234

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar bu konularda bazen yaş gerektiği için.
Yaşım: 12.
Sıkıntım dün akşam uyumaya hazırlanırken popomda bir şey gezdiğini fark ettim ve zar zor uyuyup atlattım. Ama bu ne?
Bugün katı dışkımı çıkardığımda bir şey fark ettim. Su aktı çıkarken ve karpuz çekirdeği kadar beyaz bir şey vardı. Bu nedir ileride soruna yol açar mı? Ona göre aileme danışıp doktora götürmelerini isteyeceğim.

Bu arada katı dışkımı tutan biriyim ama artık tutmamaya çalışıp bu alışkanlığımı kaybetceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, arkadaşlar bu konularda bazen yaş gerektiği için.
Yaşım: 12.
Sıkıntım dün akşam uyumaya hazırlanırken popomda bir şey gezdiğini fark ettim ve zar zor uyuyup atlattım. Ama bu ne?
Bugün katı dışkımı çıkardığımda bir şey fark ettim. Su aktı çıkarken ve karpuz çekirdeği kadar beyaz bir şey vardı. Bu nedir ileride soruna yol açar mı? Ona göre aileme danışıp doktora götürmelerini isteyeceğim.

Bu arada katı dışkımı tutan biriyim ama artık tutmamaya çalışıp bu alışkanlığımı kaybetceğim.
Kurt olabilir.

Yani gene aynı durum olursa gitmem gerek.

Önlem almak her zaman için iyidir, sağlık riske atılacak bir şey değil. Şahsen sağlığımla ilgili şüphe ettiğim en ufak şeyde gidip doktora danışıyorum.

Aynı şey bende de var, 2 seçenek var ya sweet ipini ısırıyorsundur (bende senin yaşındayken o yüzden oluyordu) ya da katı bir şey yediğin için ve tuvalette poponu silmediğin için ondan da oluyor olabilir, yanlış bilgilendirmek istememem ama illa kurt olmayabilir bende de 3 yıldır aynı sorun var ciddi bir sorun olmadı, yine de doktora görünün bence.

Aynı şey bende de var, 2 seçenek var ya sweet ipini ısırıyorsundur (bende senin yaşındayken o yüzden oluyordu) ya da katı bir şey yediğin için ve tuvalette poponu silmediğin için ondan da oluyor olabilir, yanlış bilgilendirmek istememem ama illa kurt olmayabilir bende de 3 yıldır aynı sorun var ciddi bir sorun olmadı, yine de doktora görünün bence.

Şöyle tuvalette popomu peçeteyle siliyorum su tutup katı dışkı yaptığımda onun dışında tuvaletimi bazen haftalarca tutuyorum artık tutmayı da bırakmam artık düzenli yapıyorum.

Sanki içinde geziyor gibi popomu sıkıştırdım geçti birkaç saniye sonra acıdı biraz bende bıraktım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı