Poponun içerisinde gezen şey nedir?

Dışkını tutmanın nedeni psikolojik bir şeye dayanıyor olabilir. ya da olmayabilir de... Önemli değil. Ama kabızlık çok ciddi sorunlara yol açar. İnsanların kakası gelmiyor kabız oluyor, sen geliyor tutuyor, zorla kendini kabız ediyorsun ve bağırsaklarını tembelleştiriyorsun. Kurt tenya vs. içinde dahiliyeye git. Kaka örneği isteyecek. Onun sonucunda çıkar parazit olup olmadığı.

Dışkını tutmanın nedeni psikolojik bir şeye dayanıyor olabilir. Ya da olmayabilir de... Önemli değil. Ama kabızlık çok ciddi sorunlara yol açar. İnsanların kakası gelmiyor kabız oluyor, sen geliyor tutuyor, zorla kendini kabız ediyorsun ve bağırsaklarını tembelleştiriyorsun. Kurt tenya vs. içinde dahiliyeye git. Kaka örneği isteyecek. Onun sonucunda çıkar parazit olup olmadığı.

Psikolojik tutmam ilkokulda da tutuyordum.

Şöyle tuvalette popomu peçeteyle siliyorum su tutup katı dışkı yaptığımda onun dışında tuvaletimi bazen haftalarca tutuyorum artık tutmayı da bırakmam artık düzenli yapıyorum.

Sanki içinde geziyor gibi popomu sıkıştırdım geçti birkaç saniye sonra acıdı biraz bende bıraktım.
Arkadaşım neden tutuyorsun ki? Bırak tahliye olsun yani kökü sende merak etme. Ben geldiği gibi ne işim varsa bırakıp giderim. Kurt en kötü ihtimal ve en son seçenek, kaşıntı yapma ihtimali de bulunuyor. Mâlum haftalarca tutan birinde bu şeyler olabilir gibi geliyor.

Arkadaşım neden tutuyorsun ki? Bırak tahliye olsun yani kökü sende merak etme. Ben geldiği gibi ne işim varsa bırakıp giderim. Kurt en kötü ihtimal ve en son seçenek, kaşıntı yapma ihtimali de bulunuyor. Mâlum haftalarca tutan birinde bu şeyler olabilir gibi geliyor.

Valla ben tutmuyordum ama 20li yaşlarımın ortalarına kadar ev dışında başka bir yerde giremiyordum tuvalete dışkılamak için. Şuan 41 yaşındayım, kakam geldiği anda esenler otogarının tuvaletine bile girerim :)

Valla ben tutmuyordum ama 20li yaşlarımın ortalarına kadar ev dışında başka bir yerde giremiyordum tuvalete dışkılamak için. Şuan 41 yaşındayım, kakam geldiği anda esenler otogarının tuvaletine bile girerim :)
Ben klozetten başka yere gidemiyorum, 20 yaşındayım ve evden başka yerde yapması hâliyle beni zorlayabiliyor. Darısı başıma diyeyim. Askere gidiyorum 3 ay sonra muhtemelen orada sorunu seve seve ya da bazı yöntemlerle çözeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı