Poppy nasıl bir karakter?

garipgamerr

Hectopat
Daha fazla  
LoL oyuncusuyum rankım yüksek değil ama top lane oynuyorum genelde de kazanıyorum. Geçen karşıma Urgot geldi dedim şu Poppy'i deneyeyim. Gang olmadan hiçbir şekilde hasar veren yeteneği yok, Urgot'un zıplamasını dodgelaması güzel ama Hero hasar vermiyor. Acaba ben mi yanlış oynadım yorumlarınızı bekliyorum.

LoL oyuncusuyum rankım yüksek değil ama top lane oynuyorum genelde de kazanıyorum. Geçen karşıma Urgot geldi dedim şu Poppy'i deneyeyim. Gang olmadan hiçbir şekilde hasar veren yeteneği yok, Urgot'un zıplamasını dodgelaması güzel ama Hero hasar vermiyor. Acaba ben mi yanlış oynadım yorumlarınızı bekliyorum.

Hasar vermesi için ad oynamanız gerekiyor, Ama bunu tavsiye etmem; tutuştur kullanın ve takaslardan önde çıkmak için tanklığınızı kullanın. E ile rakibi duvara çarptırırsanız hareket edemez. Hasar vermek için ultiyi tıklayarak atın ki rakibiniz kaçmış olmasın. Ayrıca ilk base atışınızda Bami'nin alevi adlı itemi alırsanız hasarınız çoğalır. Urgot gibi bir karaktere hasar veremiyor olmanız normaldir. Ama bu oyunda belli başlı karakterler çok güçlü, Poppy onlardan birisi değil normal bir karakter ve çok güçlü değil.

Poppy hasar verebilen bir karakter off tank yapacaksın ve düzgün oynaman lazım. Ayrıyeten anlık damage çıkarabilecek bir karakter değil.

Tank bir heroya göre hasarı gayet iyi, bence sizin beklentiniz biraz yanlış. İlahsindiren kastığınızda sağlam hasarlar verebilirsiniz.

Tank bir Hero'ya göre hasarı gayet iyi, bence sizin beklentiniz biraz yanlış. İlahsindiren kastığınızda sağlam hasarlar verebilirsiniz.

Hayır değil. Garen de tank, Nasus da tank, Urgot da tank, Mordekaiser da tank, Cho'Gath'da tank. Onların hasarı Poppy'nin hasarının 15 katı.

Hayır değil. Garen de tank, Nasus da tank, Urgot da tank, Mordekaiser da tank, Cho'Gath'da tank. Onların hasarı Poppy'nin hasarının 15 katı.

Yanlış kastıgınız itemlere göre değişir hiçbir Garen kullanıcı Full tank cıkmaz Mordekaiser cıkmaz Urgot cıkmaz Nasus cıkmaz ama Poppy'e cıkıyorlar sizin gördünüz Garen Nasus'lar ha ilahsindirenli ya da hız kesen buildlilerdir. D

Burada saydığın Cho'Gath dışındaki tüm karakterler dovüşcü yalnız

Sınıflandırmalara takılma. Bu karakterlerin birçoğu aynı zamanda Poppy'den daha tank.

Ryze adlı büyücünün de dövüşçü olduğunu söylemeden geçemem.

Nilah adlı nişancı da dövüşçü.

Malphite adlı suikastçı-tank da dövüşçü...

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı