crtl3131 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı rtx 4050 İşlemci intel core i5 14.nesil Boyle bir hata veriyor yardım eder misiniz? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-31 132541.png 60 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
semihdemircan Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7600 XT Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS crtl3131 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 malesef aynı hatayı veriyor duzelmedi semihdemircan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... harfi harfine yaptım yine duzelmedi Artı 0 Eksi
malesef aynı hatayı veriyor duzelmedi semihdemircan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... harfi harfine yaptım yine duzelmedi