Popüler Gizlilik Uzantısı ClearURL, Chrome Web Mağazasından Kaldırıldı

Çakışma yaratabileceğini söyledim. Kapatırsan iyi olur. ClearURLs bu ayarın sunduğu ve daha fazlasını yapıyor. Yani sorun yaşamamak için kapatman iyi olacaktır.

Ben katı olarak kullanıyorum. Tarayıcıya gömülü bir ayar olduğundan uzantıdan daha hızlı çalışıyor. Ama kendisine(Microsoft) ve Google'a ait bazı izleyicileri engellemiyor. Tabii test ederek bakabilirsin. Sitelerdeki izleyicileri engellerken yavaşlığa neden olduğu oluyor. Bazen Google ile hızlı giriş gibi şeyleri bozabiliyor. Geçici olarak kapatıp, tekrar açıyorum.

Kendinizi Google'dan ne kadar soyutlarsınız, bir ürün olmaktan çıkarsınız.
Ayrıca sizi internette izleyen Google yazılımlardan bile kurtulmaya bakın derim.

"Google benim bilgilerimi napacak?" diyenlere, mahkeme veya başka durumlarda Google veri paylaşıyor bilginize.

YouTube'da gereksiz içerikler izleyeceğinize; Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Books, Movies, Music & Wayback Machine kendinize geliştirin burada mesela. Ya da BTK.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı