Sepette düşüyor, Colorshift al zaten niye geridönüşüm ürün alıyorsun ki?
Teşekkürler. Colorshift ile recycle aynı fiyat ve colorshiftde renk seçeneği yok hocam, siyah filament ihtiyacım oluyor genellikle.Sepette düşüyor, Colorshift al zaten niye geridönüşüm ürün alıyorsun ki?
Bildiğim kadarıyla herhangi bir baskı hizmetleri yok. O yüzden basılmış parçaları dönüştürmekten ziyade, üretim esnasında artanları dönüştürüyorlar diye düşünüyorum. bir makara için doğru sıcaklık doğru çap derken neredeyse 100 gram boşa gidiyor.
Ben 3. re-filamentindeyim, üzerinde etiket olmasa ne baskıda ne makara üzerinde re mi normal mi anlamam.
Teşekkürler, abs benim işimi görüyor, petg almam gerekmedi şimdiye kadar.
Onu satana sormak lazım, belki stok şişmiştir.
Recycle ile normal Pla'nın sayfasında karakterleri belirtiliyor, benim için sadece desteğin zor ayrıldığı ifadesi bile almamam için yeterli çünkü görsel parçalar basıyorum. Bir önemli fark daha var, o da çap toleransı, normal ürünlerde çap toleransı +/-0.02, recycle ve colorshift olanlarda bu değer 0.05mm.
İşinizi görmesi güzel ama Colorshift'den belirgin derecede ucuz olması gerek aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.