Port yönlendirmeli ucuz VDS önerisi

taskny

Femtopat
Daha fazla  
Tek yapmak istediğim şey reverse SSH bunun için ucuz ve port yönlendirmesini istediğim gibi yapabileceğim bir hosting sitesi yardımcı olursanız sevinirim.

Nodesty firmasını tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım çok uygun fiyata Almanya lokasyon sunucu satıyorlar.

Türkiye lokasyon sunuculardan hayır gelmez arkadaşlar

Özellikle hostingduyam'dan @FivemSefiri

Nodesty firmasını tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım çok uygun fiyata Almanya lokasyon sunucu satıyorlar.

Türkiye lokasyon sunuculardan hayır gelmez arkadaşlar

Özellikle hostingduyam'dan @FivemSefiri
cgnatta olduğum için ve firma bu konuda yardımcı olmadığı için port açma alternatifi olarak istiyorum deneme sürümü olan almanya lokasyon vpslere baktım ping çok yüksek oluyor o yüzden tr lokasyonlu lazım

cgnatta olduğum için ve firma bu konuda yardımcı olmadığı için port açma alternatifi olarak istiyorum deneme sürümü olan almanya lokasyon vpslere baktım ping çok yüksek oluyor o yüzden tr lokasyonlu lazım
Bu firmada pingin fazla olması imkansız 10 gbps hat veriyorlar

Ayrıca deneme sürümü vpslerde nasıl iyi bir performans beklersiniz ki adı üstünde "Deneme" ön gösterim gibi bir şey yani

Hocam bütçeniz ne kadar?
aşırı yüksek değil zaten makinenin iyi olmasına gerekte yok

2 gün önce sipariş verdim hala teslim edilmedi firma çok yavaş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı