hostindünyam a bakabilirsinizTek yapmak istediğim şey reverse SSH bunun için ucuz ve port yönlendirmesini istediğim gibi yapabileceğim bir hosting sitesi yardımcı olursanız sevinirim.
hostindünyam a bakabilirsiniz
cgnatta olduğum için ve firma bu konuda yardımcı olmadığı için port açma alternatifi olarak istiyorum deneme sürümü olan almanya lokasyon vpslere baktım ping çok yüksek oluyor o yüzden tr lokasyonlu lazımNodesty firmasını tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım çok uygun fiyata Almanya lokasyon sunucu satıyorlar.
![]()
Sanal Sunucular | Nodesty
Nodesty, güçlü altyapısı ve profesyonel destek ekibi ile web siteleri, oyun sunucuları ve diğer online uygulamalar için en iyi hosting çözümlerini sunuyor.nodesty.com
Türkiye lokasyon sunuculardan hayır gelmez arkadaşlar
Özellikle hostingduyam'dan @FivemSefiri
Bu firmada pingin fazla olması imkansız 10 gbps hat veriyorlarcgnatta olduğum için ve firma bu konuda yardımcı olmadığı için port açma alternatifi olarak istiyorum deneme sürümü olan almanya lokasyon vpslere baktım ping çok yüksek oluyor o yüzden tr lokasyonlu lazım
aşırı yüksek değil zaten makinenin iyi olmasına gerekte yokHocam bütçeniz ne kadar?
2 gün önce sipariş verdim hala teslim edilmedi firma çok yavaşcgnatta olduğum için ve firma bu konuda yardımcı olmadığı için port açma alternatifi olarak istiyorum deneme sürümü olan almanya lokasyon vpslere baktım ping çok yüksek oluyor o yüzden tr lokasyonlu lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.