Port Yönlenmiyor

Sessiz Adam

Decapat
Arkadaşlarımla oynamak için Minecraft sunucusu açacaktım kendi bilgisayarım üzerinden, her şeyi ayarladım server kuruldu. Ama public değildi ben de port forward yaptım ZyXEL P-660N-T1A modeminden. Her şeyi düzgün yapmıştım 25565 portu benim 192.168. XX IP adresine yönelecekti. Modemdeki ve PC'deki firewall kapattım ve "can u see me"den baktım ama benim statik IP adresimde 25565 portu açık değil yazıyordu. Her şeyi doğru yaptığıma eminim. (Modeme ethernet çoklayıcısı ile bağlıyım bir şey fark ediyor mu?)

Port testi yaptığınız IP modem internet IP'si olmalı. 192.168 ile başlayanı denemeyin.
Ayrıca porttan haberleşme yapıldığı sürece port aktif gözükür. Yani server açık olmalı test yaparken.

Port testi yaptığınız IP modem internet IP'si olmalı. 192.168 ile başlayanı denemeyin.
Ayrıca porttan haberleşme yapıldığı sürece port aktif gözükür. Yani server açık olmalı test yaparken.
Ipv6 adresim statik değil, aylık bir miktar para ödemem gerekiyor statik olması için. Sanırım ondan kaynaklı. Türk telekom kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı