Port Yok Sorunu

Makaleler
7
Yer
Kalos Region
Sözleşmemiz bitti için tarife yenileyeceğiz bir tarife beğendik modemimiz geldi sonra bugün iptal olduğunu aramamızı söylediler, port olmadığı için iptal edildiğini modemide iade etmemizi söylediler. Port açılabilir mi çünkü VDSL 35Mbps 100 GB AKK ama şu an yeni yapabileceğimiz ile ADSL 16Mbps 100 GB AKK aralarında 3TL fark var port açtırabilirse çok bekler miyiz yoksa olmadığı için açılmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşmemiz bitti için tarife yenileyeceğiz bir tarife beğendik modemimiz geldi sonra bugün iptal olduğunu aramamızı söylediler, port olmadığı için iptal edildiğini modemide iade etmemizi söylediler. Port açılabilir mi çünkü VDSL 35Mbps 100 GB AKK ama şu an yeni yapabileceğimiz ile ADSL 16Mbps 100 GB AKK aralarında 3TL fark var port açtırabilirse çok bekler miyiz yoksa olmadığı için açılmaz mı?

Türk Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe verin. Dost acı söyler ama keyifleri ne zaman gelirse o zaman açıyorlar :)

Port yok aslında yalan gibi bir şey. Ben Netspeed'e geçeceğim zaman bana port yok dendi. TT'yi aradım, başvuru yaptım. Port yok şu an kusura bakmayın dediler. Ertesi sabah bir telefon başvurunuz işleme alınmıştır. Bende dedim port yok dediniz geri çevirdiniz ben vazgeçtim. Hemen Netspeed'e telefon gelip bağladılar.

Banada aynısını söyledi netspeed VDSL portu yokmuş falan filan. Önce ADSL tarifelerimizden birine geçin sonra açılırsa VDSL alırız demişlerdi. Ben geçmedim tabi. Onu bekleyemem hiç.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı