Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.276 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2019 #1 Kış meyvelerinden iki benzer üye. Şahsen ben günde en az bir portakal yemeden duramam bu kış aylarında. En sevdiğim meyvedir kendisi. Siz hangisini daha çok seversiniz? İkisini de deneyin, tarafınızı seçin!
Kış meyvelerinden iki benzer üye. Şahsen ben günde en az bir portakal yemeden duramam bu kış aylarında. En sevdiğim meyvedir kendisi. Siz hangisini daha çok seversiniz? İkisini de deneyin, tarafınızı seçin!
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 17 Ocak 2019 #2 Hiçbirisi değil Çilek! İkisini seçmem gerekirse Mandalina derdim.
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 17 Ocak 2019 #4 Muza tek atardım ama listede olmadığı için mandalina diyorum.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 17 Ocak 2019 #5 İkisi de değil çünkü Tangerine olacak
ALPEREN75 Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 67 17 Ocak 2019 #6 Bence mandalina çünkü soyması kolay ve genellikle tatlı.
Metrica Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 751 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2019 #7 İkisini de yerim ama biraz abartınca midemde bir yanma başlıyor. O yüzden elma diyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 17 Ocak 2019 #8 İkisinden de 1 tane yemem beni kesiyor. Kışın mandalinayı, yazın karpuzu, ilkbaharda elmayı, sonbaharda da muzu seviyorum.
İkisinden de 1 tane yemem beni kesiyor. Kışın mandalinayı, yazın karpuzu, ilkbaharda elmayı, sonbaharda da muzu seviyorum.
KS KS Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.276 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2019 #9 FearlyGhost dedi: Hiçbirisi değil Çilek! Genişletmek için tıkla... Çileği bende seviyorum hele yanında toz şekerle... ALPEREN75 dedi: Bence mandalina çünkü soyması kolay ve genellikle tatlı. Genişletmek için tıkla... Portakal soymak için çok güzel bir taktiğim var Portakalı kabuğuyla birlikte dilimliyorum ardından her bir dilime bir çentik atıp ayırıp görmüyorum Metrica dedi: İkisini de yerim ama biraz abartınca midemde bir yanma başlıyor. O yüzden elma diyorum. Genişletmek için tıkla... O yanma hissi tek seferde 2-3 portakal gömdüğümde oluyor bende de Jira dedi: ilkbaharda elmayı, Genişletmek için tıkla... Elmanın rengi fark ediyor mu sizce? Ben en çok sert, kırmızı olanı seviyorum
FearlyGhost dedi: Hiçbirisi değil Çilek! Genişletmek için tıkla... Çileği bende seviyorum hele yanında toz şekerle... ALPEREN75 dedi: Bence mandalina çünkü soyması kolay ve genellikle tatlı. Genişletmek için tıkla... Portakal soymak için çok güzel bir taktiğim var Portakalı kabuğuyla birlikte dilimliyorum ardından her bir dilime bir çentik atıp ayırıp görmüyorum Metrica dedi: İkisini de yerim ama biraz abartınca midemde bir yanma başlıyor. O yüzden elma diyorum. Genişletmek için tıkla... O yanma hissi tek seferde 2-3 portakal gömdüğümde oluyor bende de Jira dedi: ilkbaharda elmayı, Genişletmek için tıkla... Elmanın rengi fark ediyor mu sizce? Ben en çok sert, kırmızı olanı seviyorum
DreamChaser06 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 124 17 Ocak 2019 #10 Portakal görmek insanda yanma hissi mi yaratıyormuş?