Elwer Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 RAM 16 Anakart A320M-S2h Gigabyte İşlemci AMD 2200G Steamden açmayı deniyorum açılıyor diyor ,geri kapanıyor. dosya konumundan exe dosyasını açmaya çalıştığımda hiç bir ekran gelmiyor, procces monitorden kayıt aldım ama nasıl atacağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
Steamden açmayı deniyorum açılıyor diyor ,geri kapanıyor. dosya konumundan exe dosyasını açmaya çalıştığımda hiç bir ekran gelmiyor, procces monitorden kayıt aldım ama nasıl atacağımı bilmiyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 19 Nisan 2023 #2 Elwer dedi: kayıt aldım ama nasıl atacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PML dosyasını MediaFire üzerinden paylaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Elwer dedi: kayıt aldım ama nasıl atacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PML dosyasını MediaFire üzerinden paylaşabilirsiniz.
KS KS Elwer Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #3 https://www.mediafire.com/file/rj8twrucywjzlud/Logfile.PML/file Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 10 Mayıs 2023 #4 Rapor eksik alınmış. Videodaki adımları dikkatli bir şekilde takip ederek yeni bir rapor oluşturun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Rapor eksik alınmış. Videodaki adımları dikkatli bir şekilde takip ederek yeni bir rapor oluşturun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et