Portal with RTX açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

gialen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART
RAM
16GB HyperX Fury 3200MHz
Ekran kartı
GIGABYTE EAGLE RTX 3060 12G
Anakart
GIGABYTE A520-M-K R1.0
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Portal with RTX yükledim, girmeye çalışıyorum bazen Valve logosu geliyor ama yanıt vermiyor kalıyor. Sadece ilk sesi duyuyorum.

portal.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Siteye gelince 3. aşamadaki linke tıklayıp 3060 olan ekran kartının ayarlarını ALT-X'e basarak ayarla. (ALT-X çalışmıyorsa Shift+Alt+X dene)

Oyunun dosyalarını doğrula.

En güncel driverları yüklediğinden emin ol.

Son düzenleme:
Çözüm

Siteye gelince 3. aşamadaki linke tıklayıp 3060 olan ekran kartının ayarlarını ALT-X'e basarak ayarla. (ALT-X çalışmıyorsa Shift+Alt+X dene)

deniyorum hocam.

Çözüm

Siteye gelince 3. aşamadaki linke tıklayıp 3060 olan ekran kartının ayarlarını alt-X'e basarak ayarla. (alt-X çalışmıyorsa Shift+alt+X dene)

Çalışmadı sürücülerim güncel aynı zamanda oyunun ana menüsüne bile gelemiyorum ayar yapabilmek için.

Son düzenleme:
Çalışmadı sürücülerim güncel aynı zamanda oyunun ana menüsüne bile gelemiyorum ayar yapabilmek için.
Steamden dosyaları doğruladınız mı?

Attığınız fotoğrafta size Alt-X'e basmanız için süre veriliyor, Bastıktan sonra oraya ayarları girmeniz gerekli oyunun ana menüsüne gelmenize gerek yok yani.

Eğer Alt-X basınca bir şey olmuyorsa Alt'a basılı tutup X'e basın tekrar olmuyorsa Nvidia ayarlarından tuş atamalarından başka bir tuş kombinasyonu atayın.

Steamden dosyaları doğruladınız mı?

Attığınız fotoğrafta size Alt-X'e basmanız için süre veriliyor, Bastıktan sonra oraya ayarları girmeniz gerekli oyunun ana menüsüne gelmenize gerek yok yani.

Eğer Alt-X basınca bir şey olmuyorsa Alt'a basılı tutup X'e basın tekrar olmuyorsa Nvidia ayarlarından tuş atamalarından başka bir tuş kombinasyonu atayın.
evet menü geliyor fakat mouse'u bile oynatacak zaman olmadığı için hiçbirşey yapamıyorum.

Steam'den dosyaları doğruladınız mı?

Attığınız fotoğrafta size alt-X'e basmanız için süre veriliyor, bastıktan sonra oraya ayarları girmeniz gerekli oyunun ana menüsüne gelmenize gerek yok yani.

Eğer alt-X basınca bir şey olmuyorsa Alt'a basılı tutup X'e basın tekrar olmuyorsa NVIDIA ayarlarından tuş atamalarından başka bir tuş kombinasyonu atayın.

Evet menü geliyor fakat fareyi bile oynatacak zaman olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum.
yaklaşık 1 saniye sonra hemen yanıt vermiyor oluyor

Oyun popülerken eski bilgisayarımda sorunsuz çalışmıştı.

Belki Windows 11 güncel değildir.

Steam konularında gezdim ama söylediklerim dışında başka çözüm yolu bulamadım.

Bu arada kullandığınız portal orijinal olmalı crack değil.

Mod yüklediyseniz ondan kaynaklıda olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı