w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Şubat 2023 #1 Dostlar merhaba, Portal 2 yükledim girdiğim de böyle bir mavi ekran aldım. Minidump bırakıyorum inceler misiniz? Minidump.rar drive.google.com @Dümdüz Hocam müsaitseniz yardım eder misiniz? Son düzenleme: 5 Şubat 2023
Dostlar merhaba, Portal 2 yükledim girdiğim de böyle bir mavi ekran aldım. Minidump bırakıyorum inceler misiniz? Minidump.rar drive.google.com @Dümdüz Hocam müsaitseniz yardım eder misiniz?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.443 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 5 Şubat 2023 #2 Kaspersky devre dışı bırakmayı deneyebilir misiniz? Sorunu çözerse Kaspersky kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Kaspersky devre dışı bırakmayı deneyebilir misiniz? Sorunu çözerse Kaspersky kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 6 Şubat 2023 #3 Dümdüz dedi: Kaspersky devre dışı bırakmayı deneyebilir misiniz? Sorunu çözerse Kaspersky kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kaspersky arka plan da çalışmıyor ki, hep kapatıyorum ama gene de kaldırıp deneyim, teşekkürlerr hocam adamısınız. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Kaspersky devre dışı bırakmayı deneyebilir misiniz? Sorunu çözerse Kaspersky kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kaspersky arka plan da çalışmıyor ki, hep kapatıyorum ama gene de kaldırıp deneyim, teşekkürlerr hocam adamısınız.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.864 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #4 Bu sistemdeki ekran kartı sürücüleri doğru yüklenmemiş. Doğru şekilde yükle. Birde disk testi yapıp sonucu yollar mısın? Artı 0 Eksi
Bu sistemdeki ekran kartı sürücüleri doğru yüklenmemiş. Doğru şekilde yükle. Birde disk testi yapıp sonucu yollar mısın?
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 6 Şubat 2023 #5 claus dedi: Bu sistemdeki ekran kartı sürücüleri doğru yüklenmemiş. Doğru şekilde yükle. Birde disk testi yapıp sonucu yollar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı arızalı o yüzden öyle görünüyor olabilir şuan doğru sürücü yüklü, testi yapıp yolluyorum. Artı 0 Eksi
claus dedi: Bu sistemdeki ekran kartı sürücüleri doğru yüklenmemiş. Doğru şekilde yükle. Birde disk testi yapıp sonucu yollar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı arızalı o yüzden öyle görünüyor olabilir şuan doğru sürücü yüklü, testi yapıp yolluyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.864 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #6 Tamamdır Artı 0 Eksi
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Şubat 2023 #7 claus dedi: Tamamdır Genişletmek için tıkla... Hocam disk taraması şöyle; 128 SSD disk'im de böyle hepsi yeşil, tertemiz. Hocam portal 2'nin işletim sistemi vs. sıkıntı olmasın, 32 Bit gerekiyor felan filan diyor. Artı 0 Eksi
claus dedi: Tamamdır Genişletmek için tıkla... Hocam disk taraması şöyle; 128 SSD disk'im de böyle hepsi yeşil, tertemiz. Hocam portal 2'nin işletim sistemi vs. sıkıntı olmasın, 32 Bit gerekiyor felan filan diyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.864 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #8 As ssd benchmark ve HD sentienal ile disk testi yapıp sonucu yollar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Şubat 2023 #9 claus dedi: As ssd benchmark ve HD sentienal ile disk testi yapıp sonucu yollar mısın? Genişletmek için tıkla... Yollayım hocam. claus dedi: As ssd benchmark ve HD sentienal ile disk testi yapıp sonucu yollar mısın? Genişletmek için tıkla... SSD disk böyle hocam; HDD'de taratıp atıyorum. Hocam nasıl test yapacağım? Son düzenleme: 7 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
claus dedi: As ssd benchmark ve HD sentienal ile disk testi yapıp sonucu yollar mısın? Genişletmek için tıkla... Yollayım hocam. claus dedi: As ssd benchmark ve HD sentienal ile disk testi yapıp sonucu yollar mısın? Genişletmek için tıkla... SSD disk böyle hocam; HDD'de taratıp atıyorum. Hocam nasıl test yapacağım?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.864 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #10 SSD modeli nedir? Artı 0 Eksi