Portal 2 neden 105 TL?

519552

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, daha 1 hafta öncesine kadar 18.50 TL olan Portal 2 Oyunu Steam üzerinde 105 TL. Ben indirim beklerken böyle bir fiyat görmek şaşırttı yani. 35 TL dese anlarım da, bilmiyorum. Garip geldi bana. Düşünceleriniz neler?
(Not: Resim montaj değil)

Dosya Ekleri

• 2022-10-25 19.19.54.png
    2022-10-25 19.19.54.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 257
İyide diğer oyunlar normal fiyat? Örneğin CoD Black Ops 98 TL yani demek istediğim bu farkı sadece bu oyunda gördüm.
Çünkü Steam önerilen kuru güncelledi. Oyun fiyatlarını firmaların kendilerinin güncellemesi gerekiyor.

Portal ise direkt Steam’in (Valve’in) oyunu, o yüzden önerilen kurla beraber kendi oyunlarının fiyatlarını da güncellemişler.

Çünkü CoD Activision'a bağlı bir Oyun Portal 2 Valve'a ait Valve kendi oyunlarına zam yapıyor ve önerilen kuru kullanan yapımcılar kendi oyunlarına yapıyor. Örneğin Zup! Serisi 22 lira olmuş. Valve'da yanlış bilmiyorsam 4 oyununa zam yaptı başta Portal serisi ve L4D serisine zam yaptı. Tabii başka oyunları varsa gözümden kaçmış olabilir. EA, Sony gibi firmalar zaten o kuru kullanmadığı için kura göre isterlerse artışta yapabilirler olduğu fiyatta da bırakabilirler.

Zup 22 TL mi oldu? 😖 Green kart çekilişi sitesi atar mısınız?

Merhaba arkadaşlar, daha 1 hafta öncesine kadar 18.50 TL olan Portal 2 Oyunu Steam üzerinde 105 TL. Ben indirim beklerken böyle bir fiyat görmek şaşırttı yani. 35 TL dese anlarım da, bilmiyorum. Garip geldi bana. Düşünceleriniz neler?
(Not: Resim montaj değil)
Türkiye şartlarında oyunlarda normal bence.

Boş ver kanka korsan oyun indirmek karlı ama amacım Steam hesabı kasmak yani istesem birçok oyunu Crack indiririm zamanla bu durum umarım Technopat içinde yasallaşır.

Haklısınız sizde hocam bende ala bildiğim her oyunu alıyorum korsanı kesinlikle desteklemem ama ekonemi...

Türkiye şartlarında oyunlarda normal bence.

Eski Torrent günlerimize geri dönüyoruz hocam :(

Haklısınız sizde hocam bende ala bildiğim her oyunu alıyorum korsanı kesinlikle desteklemem ama ekonemi...

Eski Torrent günlerimize geri dönüyoruz hocam :(

İndirim bölümü takipte zaten alabildiğimi alabiliyorum istek listemde 15 tane oyun vardı. Eve yürüyerek mi gelmek mantıklı yoksa 10 TL altı indirimli oyun almak mı? Arada kaldım.

İndirim bölümü takipte zaten alabildiğimi alabiliyorum istek listemde 15 tane oyun vardı. Eve yürüyerek mi gelmek mantıklı yoksa 10 TL altı indirimli oyun almak mı? Arada kaldım.

Otobüse bin oyun için değmez istersen Xbox Game Pass deneyebilirsin aylık 34 TL'ye neredeyse tüm oyunları oynaya biliyorsun.

Az önce Counter-Strike Source aldım ne olur ne olmaz diye.

Çıkabilir fiyatı belli olmaz. Anlamadığım tüm serilerde değil de belli oyunlarda niye başlattılar bu farkı eski CS oyunları oynamamış mesela CS için olan Prime ücreti ne kadar olacak yeni zamla birlikte bu sorular kafa karıştırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı