Merhaba arkadaşlar, daha 1 hafta öncesine kadar 18.50 TL olan Portal 2 Oyunu Steam üzerinde 105 TL. Ben indirim beklerken böyle bir fiyat görmek şaşırttı yani. 35 TL dese anlarım da, bilmiyorum. Garip geldi bana. Düşünceleriniz neler?
(Not: Resim montaj değil)
Çünkü CoD Activision'a bağlı bir Oyun Portal 2 Valve'a ait Valve kendi oyunlarına zam yapıyor ve önerilen kuru kullanan yapımcılar kendi oyunlarına yapıyor. Örneğin Zup! Serisi 22 lira olmuş. Valve'da yanlış bilmiyorsam 4 oyununa zam yaptı başta Portal serisi ve L4D serisine zam yaptı. Tabii başka oyunları varsa gözümden kaçmış olabilir. EA, Sony gibi firmalar zaten o kuru kullanmadığı için kura göre isterlerse artışta yapabilirler olduğu fiyatta da bırakabilirler.
Merhaba arkadaşlar, daha 1 hafta öncesine kadar 18.50 TL olan Portal 2 Oyunu Steam üzerinde 105 TL. Ben indirim beklerken böyle bir fiyat görmek şaşırttı yani. 35 TL dese anlarım da, bilmiyorum. Garip geldi bana. Düşünceleriniz neler?
(Not: Resim montaj değil)
Boş ver kanka korsan oyun indirmek karlı ama amacım Steam hesabı kasmak yani istesem birçok oyunu Crack indiririm zamanla bu durum umarım Technopat içinde yasallaşır.
İndirim bölümü takipte zaten alabildiğimi alabiliyorum istek listemde 15 tane oyun vardı. Eve yürüyerek mi gelmek mantıklı yoksa 10 TL altı indirimli oyun almak mı? Arada kaldım.
İndirim bölümü takipte zaten alabildiğimi alabiliyorum istek listemde 15 tane oyun vardı. Eve yürüyerek mi gelmek mantıklı yoksa 10 TL altı indirimli oyun almak mı? Arada kaldım.
Çıkabilir fiyatı belli olmaz. Anlamadığım tüm serilerde değil de belli oyunlarda niye başlattılar bu farkı eski CS oyunları oynamamış mesela CS için olan Prime ücreti ne kadar olacak yeni zamla birlikte bu sorular kafa karıştırıyor.