Portal 2 neden 105 TL?

519552

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, daha 1 hafta öncesine kadar 18.50 TL olan Portal 2 Oyunu Steam üzerinde 105 TL. Ben indirim beklerken böyle bir fiyat görmek şaşırttı yani. 35 TL dese anlarım da, bilmiyorum. Garip geldi bana. Düşünceleriniz neler?
(Not: Resim montaj değil)

Dosya Ekleri

• 2022-10-25 19.19.54.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 257
İyide diğer oyunlar normal fiyat? Örneğin CoD Black Ops 98 TL yani demek istediğim bu farkı sadece bu oyunda gördüm.
Çünkü bu oyunlar direkt Valve'ın oyunu, kuru yükseltince normal bir şekilde oyunlarının da fiyatı arttı.

İyide diğer oyunlar normal fiyat? Örneğin CoD Black Ops 98 TL yani demek istediğim bu farkı sadece bu oyunda gördüm.

Hocam onlarda bildirim gönderildi isteyen geliştirici güncelleyecek fiyatını illa güncellemek zorunlu değil. Bu oyunun yayıncısı Steam olduğu için direkt önerilen fiyata geçti.

Steam dolar kurunu güncellediğinden dolayı böyle bir şey yapıldı. Dolar kurunu gene uygun tutmuş, kur 18 arasında geziyorken 10'da tutmuşlar. Son kale de yıkıldı RIP.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…