poko2 Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11 7 Ocak 2021 #1 Radmin VPN ile bağlantıyı başarılı şekilde kuruyoruz. Minecraft oynayabiliyorduk ama portal 2'de arkadaşım bana bağlanamıyor.
Radmin VPN ile bağlantıyı başarılı şekilde kuruyoruz. Minecraft oynayabiliyorduk ama portal 2'de arkadaşım bana bağlanamıyor.
Sl00ts Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 125 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ASUS Prime B450M-K II KIOXIA Exceria SSD 500GB CORSAIR 3000D RGB Airflow GALAX RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB TEAM T-Force Vulcan Tuf Gaming Alliance 16GB (2X8GB) Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Liseli Öğrenci 7 Ocak 2021 #2 poko2 dedi: Radmin VPN ile bağlantıyı başarılı şekilde kuruyoruz. Minecraft oynayabiliyorduk ama portal 2'de arkadaşım bana bağlanamıyor. Genişletmek için tıkla... Hamachi deneyin. Artı 0 Eksi
poko2 dedi: Radmin VPN ile bağlantıyı başarılı şekilde kuruyoruz. Minecraft oynayabiliyorduk ama portal 2'de arkadaşım bana bağlanamıyor. Genişletmek için tıkla... Hamachi deneyin.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 7 Ocak 2021 #3 Steam'de ise direkt arkadaşlık yolu ile oynanıyor. Artı 0 Eksi
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.410 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #4 VPN olmadan bağlanabiliyor muydunuz? Artı 0 Eksi
KS KS poko2 Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11 7 Ocak 2021 #5 feahleinda_ dedi: Steam'de ise direkt arkadaşlık yolu ile oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Yemin et, crack oyun. Sl00ts dedi: Hamachi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hamachi bozuk radmin de bağlantı düzgün sağlandı dedim ya. Artı 0 Eksi
feahleinda_ dedi: Steam'de ise direkt arkadaşlık yolu ile oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Yemin et, crack oyun. Sl00ts dedi: Hamachi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hamachi bozuk radmin de bağlantı düzgün sağlandı dedim ya.
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 7 Ocak 2021 #6 Steam üzerinden direkt olarak davet atarak oynayabilirsiniz, harici programa gerek yok. Artı 0 Eksi
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.555 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #7 poko2 dedi: Yemin et, crack oyun. Hamachi bozuk radmin de bağlantı düzgün sağlandı dedim ya. Genişletmek için tıkla... Korsana destek vermiyoruz, oyunu satın alıp basit bir şekilde oyunu arkadaşınız ile oynayabilirsiniz. Save 80% on Portal 2 on Steam The "Perpetual Testing Initiative" has been expanded to allow you to design co-op puzzles for you and your friends! store.steampowered.com Artı 0 Eksi
poko2 dedi: Yemin et, crack oyun. Hamachi bozuk radmin de bağlantı düzgün sağlandı dedim ya. Genişletmek için tıkla... Korsana destek vermiyoruz, oyunu satın alıp basit bir şekilde oyunu arkadaşınız ile oynayabilirsiniz. Save 80% on Portal 2 on Steam The "Perpetual Testing Initiative" has been expanded to allow you to design co-op puzzles for you and your friends! store.steampowered.com